Поясніть...?

Dieses Thema im Forum "Модерування" wurde erstellt von kabanos, 29. Nov. 2023.

1. kabanos

kabanos Obergefreiter

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    92
      проданные:
    367
    По перше як звязатись на пряму з адміном чи модератором? Ця функція пропала. По друге як Ваш ресурс зацікавлений в категорочній зміні електронної адреси? По трейте -Ви що відстежуєте мої дані? Як що ви це робите то можете побачить що я робив і роблю. Змінити данн? на єропа сервіс вам підійде? через APN?. Що за хрінь. Кого ви взяли на роботу? Почалось якесь переміщеня з аукціону в другу тему. Шо за движуха? С того що я вам дам другу адресу електронки нічого не змінить. А те що пропали модери і адміни з бокового вікна. Наштовхує вже на підозру ....Увага kabanos! Ми помітили, що ваш e-mail в профілі форуму зареєстровано на россійському ресурсі, це може бути небезпечно для вас! Наполегливо радимо вам змінити e-mail за цим посиланням. Це небеспечно для мене??? Чи до Вас. Я можу змінить. Це принцип. Для Вас Чи для Мене? Можу Змінити для Вас. Для мене нема принципу Мої побратими і покупці до мене претензій не мають. Пошта може бути зареєстрована будь де. Як що ви хочете переєстрації напишить в який час я це повинен зробити.

Zuletzt bearbeitet: 29. Nov. 2023
  2. Интересные лоты

1. 38 грн.
    2. отличное коллекционное состояние
      2500 грн.
    3. (в наличии 905 шт.)
      У наявності ммг патронів калібру 5.45*39. У наявності: 940 штук Клейма: 270 98 Ціна вказана за один...
      40 грн.
    4. Оригинальный спусковой механизм М.Р.38 / 40 (спусковой, крючок с тягой и шепталом). В отличной конди...
      2700 грн.
    5. Всё детально на фото.
      1 грн.
  3. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Отзывов:
    1637
    Лоты
      на продаже:
    25
      проданные:
    2.987
    Здравствуйте.
    1.Функционал форума не менялся.
    Кнопка "Связь с администрацией" на месте.
    Список модераторов, которые на данный момент онлайн, отображается по-прежнему на главной странице в окне справа.
    И администратору и модераторам Вы можете в любой момент написать в личку.
    2.Сообщение с рекомендацией о смене e-mail Вам присылает автоматика форума, а не человек.
    Связано это с тем, что все случаи взлома учеток в обозримый период происходили через почтовые ящики пользователей,
    размещенные в ру-сегменте.
    И, если не хотите вдруг утром обнаружить, что доступа к своему профилю у Вас нет, а с Вашей учетки с хорошим рейтингом
    кинули людей на круглую сумму, то о смене e-mail таки стоит задуматься.

Images:

1111.jpg
    1112.jpg