По перше як звязатись на пряму з адміном чи модератором? Ця функція пропала. По друге як Ваш ресурс зацікавлений в категорочній зміні електронної адреси? По трейте -Ви що відстежуєте мої дані? Як що ви це робите то можете побачить що я робив і роблю. Змінити данн? на єропа сервіс вам підійде? через APN?. Що за хрінь. Кого ви взяли на роботу? Почалось якесь переміщеня з аукціону в другу тему. Шо за движуха? С того що я вам дам другу адресу електронки нічого не змінить. А те що пропали модери і адміни з бокового вікна. Наштовхує вже на підозру ....Увага kabanos! Ми помітили, що ваш e-mail в профілі форуму зареєстровано на россійському ресурсі, це може бути небезпечно для вас! Наполегливо радимо вам змінити e-mail за цим посиланням. Це небеспечно для мене??? Чи до Вас. Я можу змінить. Це принцип. Для Вас Чи для Мене? Можу Змінити для Вас. Для мене нема принципу Мої побратими і покупці до мене претензій не мають. Пошта може бути зареєстрована будь де. Як що ви хочете переєстрації напишить в який час я це повинен зробити.
Здравствуйте. 1.Функционал форума не менялся. Кнопка "Связь с администрацией" на месте. Список модераторов, которые на данный момент онлайн, отображается по-прежнему на главной странице в окне справа. И администратору и модераторам Вы можете в любой момент написать в личку. 2.Сообщение с рекомендацией о смене e-mail Вам присылает автоматика форума, а не человек. Связано это с тем, что все случаи взлома учеток в обозримый период происходили через почтовые ящики пользователей, размещенные в ру-сегменте. И, если не хотите вдруг утром обнаружить, что доступа к своему профилю у Вас нет, а с Вашей учетки с хорошим рейтингом кинули людей на круглую сумму, то о смене e-mail таки стоит задуматься.