Pohl Force November Стан - новий, можливо було переточено, точно поки не знаю, тож будемо вважати що таки було переточено Тип - Фуллтанг Конструкційні особливості клинка -фальшлезо, упор для великого пальця Руків'я з накладками зі склотекстоліту G10, має отвір для темляка Матеріал рукояті склотекстоліт-(G10) Марка сталі - Niolox Твердість сталі -59-61 HRC Матеріал піхов - кайдекс з ріпленням Tek Lok Довжина клинка 105 мм. Товщина клинка 5 мм Загальна довжина 22 см Вага 200 г В комплекті ніж з рідним темляком 50 см Flexcord, чохол із блискавкою; буклет ножів Pohl Force Ціна - 9999 грн Відправка НП за рахунок Покупця, в Києві можливо забрати недалеко від ст.м.Либідська або Звіринецька #PohlForceNovember
Ну, коли ножик ось так переточений, то це вже не "новий"... Там міліметра 2-3 довжини клинку з'їдено...
До мене ніж потрапив саме таким... Спробую зв'язатись з попередім власником щоб з'ясувати чи ніж було переточено... Було відчуття що переточений але не уточнив, в цому винен Тож будемо вважати що ніж таки було переточено!!! Оголошення відреагував.
Я ж виклав великі світлини ножа, все було видно. Бувають нюанси... Запевняю, що випадок в цій темі не злий умисел ..