Привезли с Германии . По фото видно брак штампа . С обратной стороны видно по фото срезаны крепления . Вот детальные фото .
І вас вітаю Для початку уточніть які розміри, матеріал. Краще зробить фото з рулеткою. І на Райберті прийнято вітатися з комрадами. Як на мене подібного орла можуть склепати у вас під домом у сусідньому гаражу, і не треба везти з такої далечіни. Може помилятися звісно, але покі в цьому предметі небачу жодної ознакі приналежності до III рейху.
Добрый вечер . Метал наверное чугун , размеры на фото . По старой памяти вес кажись около 600 грамм . Человек постоянно покупает на барахолках Германия, Чехия с ув.
В Чехии этого валом, но к тому, что вы хотите никакого отношения Свастика на барахолке в Германии?.... шутка
Спасибо за ссылку ! Получается у меня также натура , но с браком штампа . Я также думаю , кто ??? будет заморачиватся с чугуном . Да еще тулить брак как натуру . Спасибо всем
Я б не робив поспішних висновків з даної гілки, бо переконливих доказів оригінальності я і там – точно не побачив. Але тут справа така – у кожного є право на свою думку, і кожен для себе вирішує сам. Якщо хто вирішить що це оригінал і купить, щиро вас з цим привітаю. пс За останні десятіріччя поляки наштампували таку велічезну кількість підробок, яка в рази перевищує всю економічну потужність виробництва III Рейху. Є величезна купа фантазійних предметів яких ніколи не існувало навіть в проекті націстської німеччіні, але якимось дивним чіном вони потрапляють навіть в поважні каталоги (верогідно завдяки кількості і розповсюдженню іх вже сприймають за орігінали) І навіть більше! Їх навіть примудряються викопувати в місцях бойових дій!
але ось тут... дійсно доказ..якому складно суперечіть. (саме зараз віпадково натрапив))) З чім вас і вітаю!