Подскажите по реставрации!

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем Kow4ey, 6 кві 2012.

1. Kow4ey

Kow4ey Gefreiter

Повідомлення:
    225
    Адреса:
    Украина
    Прошу вашей помощи уважаемые камрады!Подскажите сколько по времени нужно кипятить сталь в переработанном масла для воронения его?Хочу воронить вот этот ножичек,предварительно ржавчину уже снял,и очистил осталось только Воронить!Подскажите кто что знает!!!!Заранее благодарен!!

Images:

IMG_7993.jpg
    IMG_7994.jpg
    1 людині також подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Німецька пір'яна ручка.
      600 грн.
    2. Це німецький засіб для відбілювання білизни під назвою "Henko" або "Henkel's Ble...
      1600 грн.
    3. По німцям , (шпеньки бронзові можуть бути наші ? ) зубна щітка з написом вроді в транскріпциі з...
      250 грн.
    4. Копаний рідкісний оригінал із серії видатних людей України: І. Мазепа, А. Шептицький, Л. Українка та...
      4500 грн.
    5. Німецька жестяна банка для сигарет Overstolz торгової марки Haus Neuerburg, яка випускалася в період...
      525 грн.
  3. *Леший*

*Леший* Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.392
    Акуратно почистить и нежно тряпочкой маслицом пару раз.! Ненадо воронить - запорите вещщщщь!
    Ну а если воронить - ржавый лак Вам в помощь! купить можно тут на форуме!

4. Kow4ey

Kow4ey Gefreiter

Повідомлення:
    225
    Адреса:
    Украина
    Говорят лаком не эффективно!Воронить мож и ненужно но хочется максимально довести до идеального состояния!А при чистке я заметил небольшие фрагменты воронения!И говорят что прокипятить в масле лутше чем ржавым лаком!
    Я просто впервые пытаюсь отреставрировать подобную вещь!Подскажите кто что думает по поводу воронения!!!!
    Заранее благодарен!!!

5. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

БОЛЬШОЙ ХОМЯК Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    Я пробував два способи. Перший: ставив залізну ванночку з переробкою на ТЕН і нагрівав масло до кипіння. Опускав туди ШН і масло кипіло, а точніше ледь булькало, десь з годину. Потім оглядав ніж періодично десь раз в годину. Взагалному кип"ятив години чотири. Результат - метал потемнів, але не так сильно, як я очікував. Другий: наливав у відро води 2/3 об"єму, зверху 1/3 переробки. Нагрівів ніж паяльною лампою, але не до червоного і різко опускав ніж через масло у воду. Результат більш-менш. Правда є суттєвий мінус. Диму і гарі стільки, що сусіди думали, що горить село.
    І не забудьте замінити заклепки на вінти, на накладках. З повагою.

1 людині також подобається це.
  6. Kow4ey

Kow4ey Gefreiter

Повідомлення:
    225
    Адреса:
    Украина
    Дякую за пораду!Мабуть таки скористуюся першим варіантом!заклепки вже готові
    и щоки теж залишилося тільки довести до ладу клинок і все вуаля девайс готовий до висіння на стіні!А сусіди то не проблема вони вже звикли:)

7. БОЛЬШОЙ ХОМЯК

БОЛЬШОЙ ХОМЯК Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.353
    Адреса:
    Україна
    Як завершите роботу, скиньте фото. Цікаво подивитись на результат.

8. Rudolf Ritter

Rudolf Ritter Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    847
    Адреса:
    Донецк

9. Salax

Salax Oberschütze

Повідомлення:
    100
    Адреса:
    Украина
    мне тоже кажется что его сначала нужно выварить. а иначе какой будет результат если его по ржавчине воронить прогревом, если кто-нить пробовал?

10. Aleksej

Aleksej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    732
    Если нет возможности отдать в гальванику, то не нужно боятся уксуса.:)

На сутки в уксус, продрать паёльной щеткой (по металлу). Потом промыть в воде. Высушить и покрыть преобразователем ржавчины на сутки. После, промыть 646 растворителем. После всего проделанного, я металл чищу металлической щеткой на дрели. ШН после всего этого просто будет гореть! А там можно после нагрева и в масло. С уважением:)