Подскажите по Черновцам

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем akinak, 17 бер 2014.

1. akinak

akinak Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    56
    Адреса:
    aaaa
    Просьба комрадам из Черновцов, или кто знает город, подсказать, какие районы/улицы считаются центральными и качественными для жизни? Ну то есть чтобы низкий уровень преступности, рядом больница, магазины хорошие, парки и т. п.
    А то по карте тяжело определить.

Маркус подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 14 шт.)
      Оригинальные зимние перчатки армии Италии. Шерстяная ткань с лёгким ворсом внутри и гладкой внешней...
      250 грн.
    2. Назва - Ansell Activarmr Стан - вживаний, хороший Матеріал - натуральна шкіра,арамід Розмір - XXS(по...
      500 грн.
    3. 757 грн.
    4. (в наявності 38 шт.)
      Оригінальні, привезені з США. Виробник - Mechanix Модель - FastFit Колір - Coyote Розмір - S (інших...
      520 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      Рукавичкi новi з Францii розмiр 8-9 з утеплювачем Thermolate
      170 грн.
  3. Маркус

Маркус Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    942
    Адреса:
    Восточная Украина
    У меня тоже вопрос подобного рода, про Черновцы. Точнее про пригороды и райцентры (ну где с работой хоть более-менее...) и чтоб непременно лес и горы/луга в шаговой доступности.

4. $.T.A.L.K.E.R.

$.T.A.L.K.E.R. Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    583
    Адреса:
    UA
    колись жив там, перше кохання було звідти :)
    в центрі місто гарне і чисте
    про людей не бачу сенсу щось казати - як і кругом, більшість нормальні, а якщо є певний відсоток неадекватів - то не більший ніж в будь-якому обласному центрі
    стосовно мовного середовища - крім російськомовних, досить багато румуномовних, правда це не зовсім Чернівців стосується, а районів що ближче до Румунії (наприклад Герцаєвського)

всі Чернівці можна пішки пройти за пару годин :)
    це не Москва або Київ, щоб шукати "в центрі" або "ближче до метро"
    але якщо маєте бажання щоб саме "в центрі" - можете шукати по вулиці, що так і називається - Головна
    вона тягнеться практично через все місто - і магазини вам будуть, і парк і все інше
    до речі Чернівецький Університет ім. Федьковича за параметром ціна/якість один з найкращих в Україні (це якщо є діти студентського віку) - у всякому разі ми з сином довго обирали і зупинилися саме на ньому

з горами/лісами, та й взагалі з природою порядок практично в любому районі
    а якщо оберете східні райони (Хотинський, Кам.Подільский, Сокирянський) то майте на увазі що там нема гір, але є Дністер - друга в Україні річка після Дніпра...

з роботою - не знаю що сказати... особисто я вже давно відвик "працювати на підприїмстві" - гадаю що кожен чоловік, в якого голова та руки ростуть з плечей, прокормить свою сім'ю будь-де, незалежно від області
    і я прекрасно розумію та підтримую 20-річного пацана що миє машини і має 150-200 грн. за день
    але я не розумію і не підтримую 45-річного бухгалтера що протирає штани за 1800 на місяць "бо йому стаж іде" і жаліється на малу зарплату

по спеціальностям можу сказати лише по тим що знаю:
    100% не залишаться без роботи майстри з ремонту автомобілів
    200% не залишаться без роботи айтішніки, особливо ті що вміють робити додатки під андроїд
    а якщо є певний стартовий капітал то можна спробувати себе на Калинівському ринку - якщо не третина, то 20-25 відсотків Чернівців живуть саме з нього

ДеНик, Маркус, akinak та ще 1-му подобається це.
  5. akinak

akinak Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    56
    Адреса:
    aaaa
    Приехал в Черновцы, поселился на проспекте Независимости (хотя дом ближе к Червоноармейской).
    Город мне нравится, такой спокойный, воздух чистый. Что пока раздражает, так это не спешность местной коммерции. До 9 утра ничего не купить, да и даже если написано, что магазин открывается в 9, лучше приходить в 9:30. Пока впечатление, что спешить и суетится здесь не принято. Наверное это правильно, но не привычно.

Gatto, OttoSk та Rechten Quadranten подобається це.
  6. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Читаю твои посты и вижу, что мы мыслим в одном направлении. Я тоже хочу уехать из нашего региона. Я донбассовец с дореволюционными корнями, именем моего деда даже названа одна из школ города Донецка, обидно что приходится на старости лет покидать свою Родину, но жить в окружении маргиналов-гопников , которые собираются строить барикады, что бы не прошли украинские танки, тоже не хочется (не все такие, но их не мало). В апреле собираюсь съездить, а Зап.Украину (на неделю) и узнать всё на месте, думаю для начала снять квартиру и определиться с работой

Yako, капрал, BNZ та ще 1-му подобається це.
  7. Маркус

Маркус Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    942
    Адреса:
    Восточная Украина
    ЭэээХ! Мишель... о чём говорить... сердце кровью обливается... было бы лет 20-ть, взял бы сумочку, плюнул и поехал в даль дальнюю...