Вітаю, шановне товариство. Запрошую всіх приїхати в Карпати, ознайомитись з побутом, культурою, природою та визначними місцями. Пропоную разом з нами відвідати перлину Карпат - місто Яремче, серце Гуцульщини - Косів та Верховину, карпатські вершини, гірські озера та водоспади. http://gutsulandia.com/ua/
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, у Яремче/Микуличині взимку яка "культурна програма" є? Лижі/екскурсії/м.б. щось інше? Бо приїхати і просидіти в номері не хочеться.
Я на новый год буду в том районе ковыряться ))) Можно будет устроить сходку камерадов де то посередине. И таки да, возбухнуть )
Ну если камерады готовы будут устроиь посиделочку - то я до Яремче подскочу. Мне шо, далеко что ли ))))
А що саме? Зрозумійте правильно, хочеться спланувати заздалегніть, а не шукати щось в гарячці по місцю
На Новорічні свята в номері однозначно сидіти не будете.Для бажаючих покататися на лижах в Яремче є два підйомника,можна поїхати і активно провести час в Буковелі або на Драгобраті.Ми пропонуємо тематитичні автобусні екскурсії в Верховину,Косів,Коломию,Космач,з відвідуванням музеїв та різноманітних майстер-класів.
Я бы Вам сплавил своих женщин пока я копаю, стреляю да родичам помогаю. Обменяемся телефонами в личке? Я, принципе, недалеко буду, у родичей чи в Верхне, чи в Ворохте.