Подарунок від душі

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем Augusto Pinochet, 17 жов 2015.

1. Augusto Pinochet

Augusto Pinochet Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Волинські ліси та карпатські гори
    Всім доброї днини. Під час наведення ладу на горищі будинку бабусі(будинок 1910 р.з.) моїм товаришем було знайдена дана купюра. Знаючи про моє хоббі була подарована мені зі словами: "тримай, тобі вона потрібніша та важніша, а я її десь подіну". Товаришу оголошена подяка із вліваніями 40 градусного чаю.
    П.С. за "полудніком" було прийнято рішення зробити більш розширену експедицію на горище Продовження можливо буде...

Images:

20141108_165020.jpg
    20141108_165055.jpg
    20141108_165216.jpg
    влад шорох, NORDKRAFT, Чур та 16 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Металева німецька гільйотина для обрізки сигар з клеймом D.R.P часів 3 рейху.
      425 грн.
    2. Штатная бензиновая зажигалка Gebrüder Köllisch (GK) времен Второй мировой войны использовавшаяся во...
      500 грн.
    3. Оберіг солдата Вермахту, виготовлений з важкого металу Футляр кольору фельдграу без пошкоджень Фігур...
      350 грн.
    4. Колекційний стан! Оригінальна запакована пачка прального порошку для делікатних тканин. З складськи...
      1150 грн.
    5. Це німецький засіб для відбілювання білизни під назвою "Henko" або "Henkel's Ble...
      1600 грн.
  3. Bandera3

Bandera3 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    5.551
    Адреса:
    Далеко от линии Арпада
    Чердак дома 1910года застройки таит в себе очень большую интригу,ведь охватывает более века бурных исторических событий.Будьте очень внимательны,не пропустите ничего...Там даже мусор имеет историческую ценность.А сколько коллег готовы напроситься в Вашу компанию!Удачи.Надеюсь,что обещанное продолжение будет...С ув.

Xyliganchik, Egger та NAVS79 подобається це.
  4. ладик

ладик Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    630
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1.228
    Повідомлення:
    3.451
    Адреса:
    Україна
    Приколов "бухальтер"

bigfoot та ArtBorsuk подобається це.
  5. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    І в компанії з ним "Мійській Голова"... Голова і два вуха, блін:D. Мдя-я, за 100 років ніхрєна не змінилося...

Semen88 подобається це.
  6. Bandera3

Bandera3 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    5.551
    Адреса:
    Далеко от линии Арпада
    Да ребята,страшно весело,но и на нашей Западной таких "опусов"немерено.К большому сожалению,не исключение и нынешнее "высококультурное" время.Спасибо большое,что есть на форуме такие внимательные и грамотные люди с чувством юмора.Есть на кого держать равнение.Спасибо большое,порадовали.:beer:

Xyliganchik, МихаилС та Egger подобається це.