ПМ-Р ствол 6.8мм та патрони СОВА-П працюють?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем LOCKDOC, 25 бер 2022.

1. LOCKDOC

LOCKDOC Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Херсон
    Спокійного всім дня та ночи.
    Тут така справа, не буду в деталях розписувати, але був у мене ПМ-Р УОС зі стоковою дудкою 5.8мм й "жорсткою" зворотньою пружиною. Використовував набої СОВА-П, де вони чудово працювали.
    Але так сталося, що я продав до вторгнення орків. А після вторгнення й окупації, я на колінках зібрав інший ПМ-Р із запчастин, з дудкою 6.8мм.
    Так як в окупації, то поки що не можу знайти можливості десь протестувати його роботу. "Холодні" всіляки тести начебто проходить без нарікань\утикань.

Набої в мене є такі:

СОВА-П 90
    Посилені з цього форума на 120 або 150 (точніше не памїятаю)
    Посилені з цього форума на 200 або 250 (точніше не памїятаю)

Питання:
    1. Що ваш досвід каже, СОВА-П буде працювати на жорсткій зворотній пружині й стволику 6.8мм?
    2. 120-150 набої - це буде максимум для такої конфігурації? 200-250 навіть і пробувати не треба?

П.С. Звістно, що з резиною я не на орків планую йти війною. Поки наших немає в місті, мені потрібен інструмент для захисту оселі з дружиною та сином від всілякого кріміналитету.

2. Цікаві лоти

1. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    2. Дана модель вперше в Україні. Новий у фірмовому, заводському пластиковому кейсі. SEMI-AVTO Калібр:...
      335000 грн.
    3. Victrix–Італійський виробник високоточної зброї. Моделі Victrix відносяться до найкращих за якістю в...
      750000 грн.
    4. Remington 700 SP (Special Purpose) .308 Win.USA Классический безотказный проверенный годами карабин...
      70000 грн.
    5. Снайперська гвинтівка Haenel RS9 G29 338LM (ЛЕГЕНДАРНА СНАЙПЕРСЬКА ГВИНТІВКА НІМЕЦЬКОГО БУНДЕСВЕРУ)...
      660000 грн.
  3. Вуди87

Вуди87 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.523
    Сова П сертифікат , на жорсткій пружині- працювати не буде! Все остальне що ви перерахували має працювати!

tomis42 та Олег Грабовский подобається це.
  4. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    В гп 910 сове зеленой хватает энергии, чтоб автоматика сработала отлично и сдвинула тяжеленный, по сравнению с пм, затвор на боевой пружине, а легкий затвор пм она не сдвинет?? Сомневаюсь...