ПМ-Р ствол 6.8мм та патрони СОВА-П працюють?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем LOCKDOC, 25 бер 2022.

1. LOCKDOC

LOCKDOC Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Херсон
    Спокійного всім дня та ночи.
    Тут така справа, не буду в деталях розписувати, але був у мене ПМ-Р УОС зі стоковою дудкою 5.8мм й "жорсткою" зворотньою пружиною. Використовував набої СОВА-П, де вони чудово працювали.
    Але так сталося, що я продав до вторгнення орків. А після вторгнення й окупації, я на колінках зібрав інший ПМ-Р із запчастин, з дудкою 6.8мм.
    Так як в окупації, то поки що не можу знайти можливості десь протестувати його роботу. "Холодні" всіляки тести начебто проходить без нарікань\утикань.

Набої в мене є такі:

СОВА-П 90
    Посилені з цього форума на 120 або 150 (точніше не памїятаю)
    Посилені з цього форума на 200 або 250 (точніше не памїятаю)

Питання:
    1. Що ваш досвід каже, СОВА-П буде працювати на жорсткій зворотній пружині й стволику 6.8мм?
    2. 120-150 набої - це буде максимум для такої конфігурації? 200-250 навіть і пробувати не треба?

П.С. Звістно, що з резиною я не на орків планую йти війною. Поки наших немає в місті, мені потрібен інструмент для захисту оселі з дружиною та сином від всілякого кріміналитету.

2. Цікаві лоти

1. Глушитель газоразгруженный, неразборной. Корпус - сталь 40х. Сепаратор из нержавеющей стали. Подходи...
      2100 грн.
    2. Тубус шкіра, зроблено під замовлення. (помінялись пріоритети) Корпус із склотканини с полиефірною см...
      6800 грн.
    3. PMAG® 30 - це магазин, який сумісний з платформами AR15/M4 під набої 5,56x45 NATO/.223 Remington. Ма...
      800 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Заводская втулка для 9 мм револьвера под капсюль Жевело
      200 грн.
    5. Продам 6 пластикових коробів на 200 набоїв за вашу ціну. Підходить до кулеметів FN minimi M249 SAW
      353 грн.
  3. Вуди87

Вуди87 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.518
    Сова П сертифікат , на жорсткій пружині- працювати не буде! Все остальне що ви перерахували має працювати!

tomis42 та Олег Грабовский подобається це.
  4. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    В гп 910 сове зеленой хватает энергии, чтоб автоматика сработала отлично и сдвинула тяжеленный, по сравнению с пм, затвор на боевой пружине, а легкий затвор пм она не сдвинет?? Сомневаюсь...