Спокійного всім дня та ночи. Тут така справа, не буду в деталях розписувати, але був у мене ПМ-Р УОС зі стоковою дудкою 5.8мм й "жорсткою" зворотньою пружиною. Використовував набої СОВА-П, де вони чудово працювали. Але так сталося, що я продав до вторгнення орків. А після вторгнення й окупації, я на колінках зібрав інший ПМ-Р із запчастин, з дудкою 6.8мм. Так як в окупації, то поки що не можу знайти можливості десь протестувати його роботу. "Холодні" всіляки тести начебто проходить без нарікань\утикань. Набої в мене є такі: СОВА-П 90 Посилені з цього форума на 120 або 150 (точніше не памїятаю) Посилені з цього форума на 200 або 250 (точніше не памїятаю) Питання: 1. Що ваш досвід каже, СОВА-П буде працювати на жорсткій зворотній пружині й стволику 6.8мм? 2. 120-150 набої - це буде максимум для такої конфігурації? 200-250 навіть і пробувати не треба? П.С. Звістно, що з резиною я не на орків планую йти війною. Поки наших немає в місті, мені потрібен інструмент для захисту оселі з дружиною та сином від всілякого кріміналитету.
Сова П сертифікат , на жорсткій пружині- працювати не буде! Все остальне що ви перерахували має працювати!
В гп 910 сове зеленой хватает энергии, чтоб автоматика сработала отлично и сдвинула тяжеленный, по сравнению с пм, затвор на боевой пружине, а легкий затвор пм она не сдвинет?? Сомневаюсь...