Платне підняття теми за кожен пост автора

Тема у розділі 'Питання по роботі форуму REIBERT', створена користувачем Киевлянин1970, 24 сер 2022.

1. Киевлянин1970

Киевлянин1970 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    685
    Адреса:
    Киев
    Шановні камради!
    Недавно склалась така ситуація. Деколи виникає необхідність мені, як автору теми в розділі "Продажі" розмістити пост щодо речей, що виставлені на продаж. Пам'ятаючи про те, що підняття теми в цьому розділі є платним, в також те, що після написання посту самим автором тема підніметься безкоштовно, що є заборонено правилами форуму, я зазвичай безпосередньо перед написанням нового посту завжди користуюсь кнопкою "Підняти тему". І вже після списання коштів з рахунку за підняття теми, дозволяю собі писати новий пост. Однак, камради по сайту, не володіючи інформацією про списання коштів з мого рахунку, направляють модераторам скарги на те, що я безкоштовно піднімаю свої теми. Можливо і інші автори тем потрапляли в такі ситуації.
    У мене є пропозиція до модераторів сайту щодо можливості авторам тем з розділу продажів піднімати свої теми шляхом написання платних постів в цих темах.
    А саме така пропозиція:
    Крім платної кнопки "Підняти тему" зробити так, щоб автор теми з розділу продажів, написавши будь-який пост в продовж доби піднімав свою тему, сплачуюючи стандартний тариф за підняття теми. В той же час, інші його пости в темі впродовж доби не могли б підняти тему аж до активізації кнопки "Підняти тему".
    Це було б справедливо, на мою думку.
    А також не призводило б до скарг на безпідставні і безкоштовні підняття тем у розділі продажів.
    Яка ваша думка?

"SКS"-49, АЛЕКСЕЕВ, Vasco та 5 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 75 грн.
    2. сост.на фото
      200 грн.
    3. Коп . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты!!! Лоты разбиваю и комбинирую!!!
      950 грн.
    4. Капана річ, почищений водою та м'якою щіткою Доставка на отримувачі
      250 грн.
    5. 25 грн.
  3. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.065
    Адреса:
    Украї́на
    Абсолютно согласен с ТС.
    Поднятие темы только кнопкой "Поднять тему" избавит от "геморроя" и продавца и модераторов, ибо не будет нарушения правил продаж.
    Поднял платно тему раз в сутки,а в остальное время пиши что угодно,отвечай на вопросы,выставляй фото и видео.
    И никаких нарушений.......
    @Artem

4. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    678
    Повідомлення:
    2.914
    Адреса:
    Україна
    Підтримаю. Це додасть $ до форуму в деякій мірі)
    Воно то добре, що написав цінник на 10грн менше, або кількість товару чи якусь інфо і тема апнулась, але хитрозроблені дуже злокорисні на цю тему є...

"SКS"-49, БукинГена, Kelembet та 2 іншим подобається це.
  5. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.065
    Адреса:
    Украї́на
    Киевлянин1970 подобається це.
  6. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Теж було питання, як вірно робити: підіймати платно тему і потім щось дописувати (що не входе в правила відповіді) або редагувати попереднє повідомлення....

Просто є ж і такі повідомлення від продавця- які на порушують правила (відповідь на запитання покупця в темі, прийнята бронь, інформування щодо товару)- їх теж робити платними? Це ж якось не зручно... Тоді вводити платним і питання в темі від покупця))

7. Киевлянин1970

Киевлянин1970 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    685
    Адреса:
    Киев
    Я останнім часом так і робив: платно піднімав тему і відразу ж писав пост внизу теми. Однак камради направляли скарги адмінам, вважаючи ще порушенням правил форуму. Тому пропозиція в силі - зробити так, щоб пост автора міг підняти тему лише один раз на добу і цей пост був платним. Інші пости автора протягом доби щоб були безкоштовні і тему відповідно не піднімали.

АЛЕКСЕЕВ, Vasco та borik подобається це.
  8. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    678
    Повідомлення:
    2.914
    Адреса:
    Україна
    Переписки в особистих повідомленнях, якщо питання не відноситься, до уточнення характеристик товару.
    А "резерв" покупця, "резерв прийнято" від продавця взагалі бісить.
    Та і взагалі особисті повідомлення ніхто не закривав. Чому б туди одразу не писати. А потім, згідно правил, поставити резерв в темі.

Киевлянин1970 та borik подобається це.
  9. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    1) Якщо цікавить товар- то резерв в темі приоритетніше- ніж в особисті повідомлення.

В мене нещодавно було таке: пишуть в особисті повідомлення, питають про товар, я все відповів і тут прилітає резерв у темі від іншого покупця (без питання, просто резерв- заберу). Перший, що в особисті повідомлення питав- теж просить реквізити в переписці. Авжеж- хто в темі перший резервує- того і товар. В наявності була 1 шт...

2) Якщо не відповідати в темі про підтвердження резервує (або на щось інше по питанню покупців)- то буде таке (див вкладення, там два різних покупця), що, як на мене- ну зовсім не красиво... А якщо кожному в особисті повідомлення відповідати- так замахаєшься (це час, незручно).

Як на мене- то при дописі, що не входить у безкоштовну послугу по підняттю теми- було краще робити так: підняти платно тему і зробити необхідний допис з вказанням того- що підняття було сплачено (це бачать модератори). Інші учасники форуму зрозуміють- що порушень немає і не будуть скаргу кидати...

Images:

Screenshot_20220915-132601~2.png
    r0mazs подобається це.
  10. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    678
    Повідомлення:
    2.914
    Адреса:
    Україна
    Кожному не вгодити всерівно :)

11. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Все вірно, але десь має бути загальний компроміс :)

12. Мэверик

Мэверик Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    217
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    403
    Повідомлення:
    3.374
    Адреса:
    Украина, Слобода
    этого в правилах нет.

Киевлянин1970 та Wadospyro подобається це.
  13. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Да, я не прав.

Так а смысл тогда резерва? То-есть ты можешь кому угодно на свое усмотрение продать товар, основываясь на правилах:

"25. Право принимать резервы, составлять очередь из резервов, а также принимать окончательно решение о том, кому продавать свой лот, принадлежит исключительно продавцу, как единственному владельцу лота..."

Как по мне - тут срабатывает именно по- человечески или правила хорошего тона. Кто первый написал резерв в теме- тому и товар, остальные- в порядке очереди.

Сорри, не так часто здесь продаю, чтоб знать досконально "букварь" и реальную практику ...

Лорд Грегори, borik та Мэверик подобається це.
  14. Мэверик

Мэверик Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    217
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    403
    Повідомлення:
    3.374
    Адреса:
    Украина, Слобода
    правильнее - Кто первый зарезервировал - тому и товар, остальные- в порядке очереди. А в личке или в теме - это кому как удобнее.
    Но кому продать решает все таки продавец

borik та Wadospyro подобається це.