Вітаю.Камрад попросив виставити на оцінку пластиковий приклад совдеповської воздушки,який припадав порохом десь у підсобці.Закликаю Вас,колєги,висловитися по цьому питанню.Ми з приятелем будемо щиро вдячні.З повагою до всіх,хто не пройшов повз тему.
Мав колись дідову пневматичку 57-го року випуску,але дуже хотілося пістолєтний приклад...Появився пластик від ИЖ-22 і я вмовив двоюрідного брата та батька перевзути воздушку у пластик.Дещо переробили,але я отримав обновлений апарат з пістолетним прикладом.На жаль,були два переселення і рідне дерево десь загубилося..,шукав,сліди загубилися... Якщо є ще якісь оцінки,висловлютесь.
Вітаю. Ну що Вам сказати,Колего? Дива не чекайте,оскільки дана модель гвинтівки катастрофічно застаріла морально,тобто від сучасності вона ВЖЕ далеко,а до антикваріату їй ЩЕ далеко... Якщо знайдеться фанат радянської пневматики,в якого є ІЖ-38 з тріснутим прикладом чи взагалі без нього,думаю,500 грн. буде адекватною ціною,не більше. З повагою.
На фанатів совка я не розраховую,але залізяччя всякого штибу ,періоду СеРеСеРу,ще вигрібають із горищ та дідівських гаражів.Рідко,але вже цікавляться...
У 38 ижака,не помню таблетки сзади,а у 22,как раз и есть белая таблетка,с надписями. У меня до сих пор лежит 22, поэтому есть с чем свериться,с фото из темы. С уважением.