Пластиковий приклад.

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем \Lisovik/, 26 вер 2022.

1. \Lisovik/

\Lisovik/ General-major

Повідомлення:
    5.233
    Адреса:
    Лінія Арпада
    Вітаю.Камрад попросив виставити на оцінку пластиковий приклад совдеповської воздушки,який припадав порохом десь у підсобці.Закликаю Вас,колєги,висловитися по цьому питанню.Ми з приятелем будемо щиро вдячні.З повагою до всіх,хто не пройшов повз тему. 20220926_080904.jpg 20220926_080933.jpg 20220926_081134.jpg 20220926_081144.jpg 20220926_081221.jpg 20220926_081246.jpg

VIKTOR 243, antykvar_2009, БЛК та 5 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. ММГ гранаты Mk 1 № 5. ВВ отсутствует, механическая часть работает штатно, резьбы в норме. Внутренний...
      850 грн.
    2. учебная граната использовалась в учебных целях в СССР .
      100 грн.
    3. ММГ Kugelhandgranate 13 + запал. Запал пустой без ВВ , комплектующие новодел. Кугель без ВВ. Все вкр...
      750 грн.
    4. До вашої уваги ось такий корпус гранати Мілса. непоганий стан є втрати посадочного місця нажимного в...
      400 грн.
    5. До вашої уваги ось такий макет гарний стан , різьба в нормі , в живу виглядає на багато краще .
      550 грн.
  3. Прокоп01

Прокоп01 Leutnant

Повідомлення:
    1.280
    Адреса:
    Запорожье
    Дві цілих гвинтівки продав колись по 50 дол. Окремо приклад, не думаю, що дорожче 10-15 дол.

4. \Lisovik/

\Lisovik/ General-major

Повідомлення:
    5.233
    Адреса:
    Лінія Арпада
    Мав колись дідову пневматичку 57-го року випуску,але дуже хотілося пістолєтний приклад...Появився пластик від ИЖ-22 і я вмовив двоюрідного брата та батька перевзути воздушку у пластик.Дещо переробили,але я отримав обновлений апарат з пістолетним прикладом.На жаль,були два переселення і рідне дерево десь загубилося..,шукав,сліди загубилися...
    Якщо є ще якісь оцінки,висловлютесь.:beer:

VIKTOR 243, Otryta, Иван Скрипник та 2 іншим подобається це.
  5. Иван Скрипник

Иван Скрипник Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    35
    Повідомлення:
    1.916
    Адреса:
    Планета Земля
    Вітаю.
    Ну що Вам сказати,Колего? Дива не чекайте,оскільки дана модель гвинтівки катастрофічно застаріла морально,тобто від сучасності вона ВЖЕ далеко,а до антикваріату їй ЩЕ далеко...
    Якщо знайдеться фанат радянської пневматики,в якого є ІЖ-38 з тріснутим прикладом чи взагалі без нього,думаю,500 грн. буде адекватною ціною,не більше.
    З повагою.

VIKTOR 243, Бідбей, Otryta та 4 іншим подобається це.
  6. \Lisovik/

\Lisovik/ General-major

Повідомлення:
    5.233
    Адреса:
    Лінія Арпада
    На фанатів совка я не розраховую,але залізяччя всякого штибу ,періоду СеРеСеРу,ще вигрібають із горищ та дідівських гаражів.Рідко,але вже цікавляться...

VIKTOR 243, Otryta, Олег Грабовский та 2 іншим подобається це.
  7. wehrmacht41

wehrmacht41 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    456
    Адреса:
    Город Герой.
    У 38 ижака,не помню таблетки сзади,а у 22,как раз и есть белая таблетка,с надписями. У меня до сих пор лежит 22, поэтому есть с чем свериться,с фото из темы.
    С уважением.

Олег Грабовский, Otryta, \Lisovik/ та ще 1-му подобається це.
  8. Бідбей

Бідбей Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Україна
    Виставтавте на аукціон з ціною в 500 гр і чекайте нового власника з часом він обявиться

\Lisovik/ та Олег Грабовский подобається це.