Планую купити щось для воїнів. Допоможіть обрати Куртка флісова М (вживана) Наколінники тактичні S (вживані) Загалом орієнтуюсь на суму в 300-400$, більше просто немає на даний момент. Це буде 30-40 пар наколінників або курток. Підкажіть що більш доцільно в теперішніх умовах? А, можливо, хтось із поважних учасників форуму вже має на приміті отримувачів цих подарунків? Доречі, що про ці чоботи думаєте? https://colemans.com/u-s-g-extreme-cold-weather-n-1b-mukluk-boots Чи обрати найлегший варіант - перерахувати гроші якомусь підрозділу або Притулі?
Доброго дня. Моя думка, якщо є можливість - перерахуйте якомусь підрозділу, вони вже куплять в чому є потреба. З повагою
Хлопи з ТРО днями шукали у місті турбо пічки. Не знайшли. Бо морози на носі, наколінники справа десята, коли дупця примерзає ))
С Динаром в личку спишитесь. Он с бойцами напрямую контактирует. https://reibert.info/threads/dopomo...8-7554-4373-4625-noroxa-jurij.737956/page-144
Флисовые куртки -- точно нет, таким обычно обеспечивают и оно хорошего качества. Наколенники - возможно. Сейчас, из реально нужного для парней, думаю стоит брать носки, средства гигиены (никогда не будет лишним), гамаши на обувь, внутренняя влагозащита для снаряжения третьей линии (здесь на форуме продают, британские bag, insertion, rucksack - сейчас это тема), каверы на рюкзак. Реально нужные вещи, учитывая погоду и реалии ТВД.
нічого не купляйте, це мають робити по потребі самі отримувачі допомоги або їм волонтери дістануть. От і віддайте їм гроші, кому конкретно вже підказали або хто надійний ближче.
Я це розумію. Згоден з Вами на 95%. Ті посилання що я показав - це вживані армійські товари з США. Хорошої якості, але вживані. Скоріш за все волонтери вживане не купляють (мені так здається). І причина не тільки в особливій повазі до воїна, а в тому що волонтер особа офіційна, публічна і, купивши таке, точно набуде собі проблем з крикунами-критиканами. А мені байдуже. Тим більше є досвід доставки посилок з США. Але, звісно, шлях просто передати кошти швидший і легший для мене. Я б за такою порадою тут не писав
купляють, шоломи, броніки і т.ін. Але знають кому, скільки і які. Б.у шолом наприклад 300 евро, новий 1000, а йому нічого не бракує і строк ще далеко.
Мои ТРОшники просят постоянно тенты БАША или подобные, особенно сейчас, когда начались дожди. Это расходник, который после обстрела часто приходит в негодность. А вообще, как правильно писали - обратитесь к Динар.
Макс Мясников 1 год · Одна з навичок які з’являються під час служби у наших ЗСУ - не розцінювати людей по їхньому зовнішньому вигляду. От, наприклад, є така когорта дядьків в армії - як побачиш у цивільному житті - ну звичайний мужик, мабуть десь у фірмі по торгівлі жалюзямі працює, або типовий водій, заправщік, співробітник жеку. Ну воно часто так і є. Але, оттак придивляєшься, а шось у погляді і голосі проскакує. Щось таке, ну з відчуттям небезпеки і поваги. Це якщо у цивільному житті. А коли ти серед збройників - тут це прям пахне, як людина не хотіла б виглядати «середньо». Звички то друга натура, реально. От є такий інтелігентний дорослий дядько, спілкуєшся з ним, каву там п’єш, обговорюєш якісь новини… аж доки не приїзжають до нього знайомі тобі хлопці з іншого підрозділу. Ну як знайомі, у 14-15 бачилися де-інде. І раптом тобі кажуть що цей інтелігент це ветеран Афганскої війни, сотник Майдану, і в цілому два роки з самого початку наводив жах і сіяв трупи. Він і його снайперська гвинтівка. А потім впіймав ПТУРа. Вижив, вилікувався, і от сидить собі поряд, і цигарку курить. Каже шо всьо хорошо. Він у нас є. А гвинтівки - нема. І зараз ми забиваємо цвяхи мікроскопом. Тож ми збираємо на гвинтівку. На хорошу гвинтівку, бо рсні треба допомогти раптово стати хорошими. https://ibis.net.ua/.../karabin-savage-110-elite.../ Вона вже їде в Україну, і нам треба 20 числа внести оплату. Будемо вдячні любому донату, і краплі роблять океан. Ціль: 175 000.00 ₴ Посилання на Банку https://send.monobank.ua/jar/9opqwVfa6K Номер картки Банки 5375 4112 0131 4114 Приватбанк: 5168745032367747
Вже з Динаром завершили справу. Приємний співбесідник і позбавив мене багатьох зайвих "рухів". А карабін Агонь))) файна цацка. Може колись і собі таке куплю...після перемоги... як гроші залишаться )))