Планка Вівера правильна посдка.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Оборотень76, 1 гру 2023.

1. Оборотень76

Оборотень76 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    63
    Повідомлення:
    175
    Адреса:
    Киев
    Всім доброго здоров'я.Шановані однодумці підскажіть будь ласка як правильно посадить планку Вівера,Пікатіні на болтову гвинтівку.Які клеї приміняються ,компоненти і фіксатори.І як правильно це зробити.За інформацію буду дуже вдячний.з повагою.

1. Новый, заводской удлинитель-насадка для гладкоствольного ружья АRmsan A612 в 12калибре, имеется Внут...
      2500 грн.
    2. Цівка Б/в, з мисливської рушниці Зауер модель-8 кал.16. Робочий технічний стан. Сумісна з моделями...
      900 грн.
    3. Пружина бойова, знята з куркової рушниці Австрійського походження з міста Ферлах(Австрія) 1910 р.в...
      1500 грн.
    4. Приклад на Иж 27 или МР 27. Дерево орех . Оригинальный тыльник . Новое .
      4700 грн.
    5. Екстрактор до гладкої рушниці
      200 грн.
  2. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    589
    Адреса:
    Запоріжжя
    Мій особистий досвід. Військово польовий. Фіксатор для різьб синій плюс знежирювач і тюбик гарного автогерметика типу Крокодил.або Віктор Рейнц. Посадкове місце на ресивері і планці знежирюємо і сушимо. Планку мажемо тоненьким шаром герметика і притираємо до посадкового місця з метою вичавити зайвий герметик. Затягуємо потрібним моментом болти на фіксаторі. Спочатку центральні.потім крайні . Чекаємо годину півтори. Планка надійно посаджена. Нуль на прицілі буде стояти як у молодого перед весіллям
    Досвід з власними двома болтами в кал .308 і .338 плюс з десяток болтів у підрозділі від Саважів і Ремівку до Ругерів Пресіжн.
    Жоден з Ваньків не отримав змоги порадіти шо у фахівця нуль на прицілі поплив

Камча, vova2016 та Оборотень76 подобається це.
  3. Оборотень76

Оборотень76 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    63
    Повідомлення: