планка пікатіні-блазер

Тема в разделе "Вогнепальна зброя та боєприпаси", создана пользователем ВОВАН-КАБАНЯТНИК, 31 авг 2022.

1. ВОВАН-КАБАНЯТНИК

ВОВАН-КАБАНЯТНИК Obergefreiter

доброго вечора камради, скажіть будь-ласка можливо хто використовує, чи користувався.

Изображения:

планка пікатіні блазера.jpeg
  2. Интересные лоты

1. Помпова гладкоствольна рушниця Mossberg M590A1 кал.12 18.5 " з товстим стволом, витримує будь -...
      40000 грн.
    2. продам ИЖ-18ММ, кал. 12/76 Харківська область ,10000грн
      10000 грн.
    3. Typhoon F12 Sport, калібр 12/76, 2022 рік. Місце реєстрації - м. Київ. Настріл до 800 набоїв. Стан к...
      25000 грн.
    4. Vepr 12 кастомізований в комплектації: 1. Труба Mil-Spec (Оригінал), США 2. Приклад Magpul CTR Mil-S...
      180500 грн.
    5. 16 калібр 1969 року Працює справно!! Продаж, через дозвільну Особиста зустріч Чугуїв, Харківська обл...
      5000 грн.
  3. YVK

YVK Oberfeldwebel

А швидкоз'ємне кріплення під вівер-пікатіні не підходить?

4. ВОВАН-КАБАНЯТНИК

мене якраз цікавить блазеровський швидкоз"єм.

5. YVK

YVK Oberfeldwebel

У мене стоїть на Р8, зауважень не маю. Є польський аналог, він десь на сотню баксів дешевше

6. ВОВАН-КАБАНЯТНИК

мені потрібно таку планку приліпить на рем 700, цікавить питання, якщо із блазера переставить приціл на рема, затвор відкриється , чи упреться при відкриванні у приціл, мова про нічні-тепловізійні приціли.

7. YVK

YVK Oberfeldwebel

Вибачте, тут я не допоможу. Нема в мене Ремінгтона, а на Маузер планку виготовляли індивідуально, приціл став добре, руків'я затвору не упиралося.