планка пікатіні-блазер

Discussion in 'Вогнепальна зброя та боєприпаси' started by ВОВАН-КАБАНЯТНИК, Aug 31, 2022.

1. ВОВАН-КАБАНЯТНИК

ВОВАН-КАБАНЯТНИК Obergefreiter

доброго вечора камради, скажіть будь-ласка можливо хто використовує, чи користувався.

Images:

планка пікатіні блазера.jpeg
  2. Интересные лоты

1. Практически, готовый корпус для создания ПБС в кал.9мм. В комплекте : 6 шайб . Резьба: м14R /длин...
      700 грн.
    2. Вдосконалена цівка для сімейства Сайги, виготовлена з посиленого стійкого до високих температур полі...
      2500 грн.
    3. (в наличии 7 шт.)
      1)Комиссию карты 0.5% при оплате оплачивает ПОКУПАТЕЛЬ, даже если в вашем приложении не отображается...
      900 грн.
    4. Крышка к АК с планкой пикатини по типу Fab defense. Украинский производитель. Изготовлена из алюмини...
      4550 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Стоїть БЛІЦ ціна (в ціні вже врахована комісія аукціону ) - НЕ ТРЕБА чекати закінчення терміну, можн...
      3575 грн.
  3. YVK

YVK Oberfeldwebel

А швидкоз'ємне кріплення під вівер-пікатіні не підходить?

4. ВОВАН-КАБАНЯТНИК

мене якраз цікавить блазеровський швидкоз"єм.

5. YVK

YVK Oberfeldwebel

У мене стоїть на Р8, зауважень не маю. Є польський аналог, він десь на сотню баксів дешевше

6. ВОВАН-КАБАНЯТНИК

мені потрібно таку планку приліпить на рем 700, цікавить питання, якщо із блазера переставить приціл на рема, затвор відкриється , чи упреться при відкриванні у приціл, мова про нічні-тепловізійні приціли.

7. YVK

YVK Oberfeldwebel

Вибачте, тут я не допоможу. Нема в мене Ремінгтона, а на Маузер планку виготовляли індивідуально, приціл став добре, руків'я затвору не упиралося.