Трохи зробивши ревізію в сейфі, продам: 1. Три пижорубки і одну пижорізку- 130 грн./шт. (16 калібр, внутрішній діаметр 18 мм.) 2. Екстрактом 16 калібр- 100 грн. 3. Калібровочне кільце 16 калібр- 100 грн. 4. Йорші для чистки- 40 грн./шт. 5. Центробой 1 грн./шт. 6. Одна пачки паперових прокладок (16 калібр) 50 грн./пачка.
Два радянських щетинних йорша для чистки (ті, що з великою різьбою і отвором на ніжці, якщо немає корозії,) - в резерв. Одну пачку прокладок паперових - резерв. Скиньте свій номер рахунку. З повагою.
Щось не зрозуміло: Камрад - я просив, окрім пачки паперових прокладок - два радянських щетинних йорша для чистки (ті, що з великою різьбою і отвором на ніжці... Ви мені прислали, окрім пачки паперових прокладок, один щетинний, а один дротяний трьохсегментний, який я не замовляв і який мені зовсім не потрібен... Мені потрібен другий оплачений мною щетинний йорш..... Які наші дії надалі....
Доброго. Якщо Ви мали на увазі той що на першому фото посередині! То його Вам подарую і відправлю за свій рахунок. А інших там на фото не було. Або вкажіть мені на фото який саме Ви хотіли і я його відправлю.
Кошти додатково ще за 1 йорш перевів. Недостаючий йорш отримав. Претензій не маю. Дякую за співпрацю.. З повагою. КАРА - ХАН.