От цікаво виходить, я тільки но вчора на нього дивився Але взяв отаке, і ніскілечки не жалкую. Чи не найкраще, що куштував останнім часом.
Витаю Вас. Я з самого початку теми Вам казав про це. "Наркотик" просто. нажаль мени не можна вже. Останий раз було в мене це пиво 1997 р.
Доброго, а у нас пиво - це "зась" - сухий закон, бажаєшь пива? 2 літрі Львівського коштує - 180 гр. - НОРМАЛЬНО?
Доброго, хлопці. Хто мені допоможе? Гроші ще трохи є, але за 180 гр. 2 літри - а я до Війни дуже любив пивко - не одужаю...Почитав, шо ви п'єте - заздрю. Мені це так на вечір - дві по два, але 360 гр. для мене це вже занадто. І везуть контробандою тільки Зіберт і Львовське, а так бажається " Тетерив" - я його колись полюбляв... Так я про що - може, хто допоможе зібрати посилку та вишле мені цього пива пляшок 8 тільки Укрпоштою - на Новій мужуть поліціянти і забрати. Природно - я гроші закину. Шо відповісте?
І шо - звиняйте - вам, хлопці - в падлу піти в маркет, купити пива, знайти коробку і відправити? Я гроші віддам! Тільки у нас такого немає, і - зовсім немає, тільки "контробанда" по ціні снаряда для кацапів.А коли б не "сухой закон" - снаряди до кацапів коштували дешевше... Хтось з цього закону має такі гроші!!! Шо нам і "не снились".