Вітаю всіх. Маю таку слабкість - робити відпочинок собі, коли нагода, під півасік. Трапляється шикардяо, але бува - повне г..но. Коли душа співа, хош навернуть, а на утро голови до купи не зібрать. Брат мій хвалив Чеське - спробував, ну таке… Прошу панство сказати слово…
На смак та колір усі фломастери різні. Кому що подобається. Нещодавно шукав темне пиво , таке, щоб мені смакувало - не знайшов ні заводського українського , ні фірмового іноземного( з того що є в супермаркетах), ні в малих пивоварнях. Тільки Гінесс по 130 гривень за 0,33 не розглядав - знаю що таке як я люблю, але жаба давить.
Вони зараз "Лящ" дость непоганий роблять. Але від Полтавського чомусь башка боліти починає. Дешево і сердито Рогань Традиційне, та Опілля. Любе пиво без риби то фігня. З смачною рибою, все пиво добре.
Не хочу хизуватия, але надибав домашнє пиво - люба, шо з пляшок, тепер спиртягя. Всим вдалих пошуків .
Мало тренировки . Готов возложить на себя обязанности волонтера-алкотренира . Инветарь мой , расходники ваши . Чемпионство не гарантирую , но прогресс будет однозначно . В личку .
У Ха з пивом непогано. Вибір є, віддаю перевагу статутам, але і світле іноді, у вигляді "глибинної бомби".
Крафт Ципа- кваси. Варвари Дніпро фёрст бревері. Мова бревері. По імпорту: Бланш де брюсель. Варштайнер. Хугарден Та інші. Все з крана- не з пляшки.
Все залежить від кількості випитого, ваги та віку. Не так давно, кілька місяців тому, з товаришом випили по сто мілілітрів коньяку, поки чекали коли приготують страви, а потім по 1,5 літри пива за вечерею. То в товариша з ранку боліла голова, а в мене - ні.