Доброго дня комради,виникла така проблема купляю для служби Розгрузку Британську із інтегрованими підсумками все прокрасно але я не знаю розмірів натівського магазину до гвинтівки М4, М4А1. Суть питання:Чи сумісні данні підсумки з магазинами серії АК і може хтось знає розміри того треклятого натівського магазину дякую і з пов.
Цікава просто товщина натовських (чи поміститься 2 5,45 в один підсумок і як вони себе будуть там почувати) і загальна їх висота (наскільки добре магазини АК74 будуть фіксуватись в даних підсумках)
думаю , якщо б Ви вказали яку саме розгрузку ( модель , або номер НАТО) плануєте придбати - питання вирішилось би скоріше
Нормально. Кацапи роблять Вепрі в .223рем(5,56х45), так магизин з ак74 сумісний після невеликого напилінгу.
7,62 в підсумки ДДПМ поміщались по два, тільки защіпались вже не згадаю, чи на ліпучку, чи на защіпку.
Данний тип розгрузки платную придбати для виїздів на полігон і несення караульної служби на посаді начальника караулу
Там штатне місце тільки під 2 натівських от і питаю. Є варіант оснащення кобурою під табельну зброю але краще я буду таскати її на поясі
Не партесь з розгрузами, візьміть Корсар з моллі і докупіть підсумки нормальні і розміщуйте як зручно, або РПС і те саме.
Так справа в тому що Корсар в наявності розглядається саме" легкий "варіант для виїздів на полігон і несення караульної служби з пов.
Витягніть плити і буде розгруз) А так я б радив розгрузку в пісочному,ДДПМ. Вона сучасніше.Там система моллі, влаштуєте все під себе.Підсумки можра ставити які хочте. В стандартні ак-74 влазить.
На данному етапі це розглядається як варіант пройде не пройде узгодження не ясно отже це більше концепція))))
Вот в основном в таких частях и затягивают, так как занялся больше нечем, БЗЧ, НеССеСеР, бытовка... И тп .... А вот на 1й и 0 хоть в голый ... лиш бы удобно..
тут ви праві на всі 100 справді нічим, але що зробиш ми не вибираєм місце служби ( я по призову йшов офіцер запасу) а на рахунок НЕССЕСЕРів цю байку затянуло вище керівництво кажуть "в обов'язковому порядку треба"))