Питання: Відправка речей СССР в США

Тема у розділі 'Різне військово-тематичне', створена користувачем Choopeek, 13 січ 2021.

1. Choopeek

Choopeek Oberschütze

Повідомлення:
    42
    Адреса:
    Киев
    Доброго часу доби. Питання: товариш з США любить радянську спорягу/речі. Чи законно і без проблем відправити йому портупею (з символікою СА), підсумок, ремінь від ак, фляжку?
    Щоб не вийшло як з протигазом.

Може хтось зтикався.

Прошу вибачення якщо було. Поверхневий гуглінг результатів не дав.

2. Цікаві лоти

1. Продам тильник до піхотної гвинтівки Мосіна, виробництва Шательро. Тильник (гвинтівка) був захоплени...
      4000 грн.
    2. До вашої уваги у продажі рідкісний тильник раннього Іжевського виробництва до драгунських гвинтівок...
      5500 грн.
    3. У продажі олійниця випуску Сестрорецького збройного заводу у гарному стані. Дивіться усі мої лоти!...
      2150 грн.
    4. Гарний стан, рідні тугі пружини
      2000 грн.
    5. У продажі спусковий гачок, складського зберігання. Гарні маркування. Дивіться усі мої лоти!
      1100 грн.
  3. ivanov1

ivanov1 Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    243
    Лоти
      на продажу:
    22
      продані:
    393
    Повідомлення:
    4.724
    Адреса:
    Украина
    Не вижу ничего такого в этом вопросе. Хотя дуростей на почте бывает много. С ув.

4. swat12

swat12 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.196
    Адреса:
    Украина
    Формально это товары двойного назначения. Со всеми вытекающими. По факту как повезет. Если в декларации не писать "подсумок Афтамата Калажникава" то шансы увеличиваются. Я отправлял пару раз - прокатило.

5. Kirill1036

Kirill1036 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.724
    Адреса:
    Украина
    Сразу, хочется спросить: А что было с противогазом?
    Когда отправлял подсумки через почту в РАЗНЫЕ страны, писал "охотничий кошелек" ! Кто обратит внимание на "неточности перевода"?

capt.A.Smollet та swat12 подобається це.