Питання про реєстри.

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем Shubbit, 21 бер 2016.

1. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    Всім привіт камради і конкуренти :) Вот таке до вас питаня, недавно в інтернеті прочитав про рідне село і виявилось шо поблизу було нанйдеено сліди черняхівської культупи і княжого тракту, і вот в менне як в начинающого мисливзя за золототм і діамантами виникло питаня чи можна якось в реєстрах (в тернонполі) або в якигось інших органах взнати більш конкретне місце знаходженя цих обєктів, чи це взнати нереально?

1. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    2. Надежная,прочная и воодталкивающая силиконовая защита для пинпоинтера…подходит к моделям подобной ф...
      279 грн.
    3. Перевірені часом піни виробництва SHRXY - незамінний помічник на копі! Наявність такого девайса дозв...
      800 грн.
    4. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
    5. Пин китай состояние новый ,комплект без кроны
      430 грн.
  2. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Вам треба шукати місцевого равина й сплатити йому відсотки від ймовірного гешефту . Тоді Вам відкриють всі таємниці бо жиди знают геть усе оскільки вони живуть найдавніше на землі . Тіко не втрапіть у халепу й перевіряйте справжність рабина бо є безліч самозванців що повідкривали собі сінагого й торгуют сємками та підробними реєстрами і мапами .

Den1029, casio, ArtBorsuk та 4 іншим подобається це.
  3. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Можна, якщо то археологічні пам"ятки. Вони тоді відмічаються на археологічній карті (такі є по кожній області, погугліть). Але на територіях пам"яток та заповідників копати протизаконно. Та і взагалі, моветон.

Ось, почитайте перед "копати": https://reibert.info/threads/ne-kopat-kabel.45336/

ejnalej та Veter-59 подобається це.
  4. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    Спасибі за відповід, то шо нан археологічних памятках копати не можна я знаю, але наврядче то археологічні памятки, в інтернеті написано "в полях на схід від села", то напевно там слідів ніяких не лишилось, просто поле, а якшо просто поле то і памяткою бути не може, хоча тоді і на картах їх напевно і нема, що ж робити :((

5. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    Я так розумію все написане вами це жарт? )

6. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Йти на поле, і шукати. Залишки кераміки, в першу чергу.

А якщо Ви хочете карту з хрестиком де копати, то Вам не сюди. Це питання на "Битву екстрасенсів".

АСАСІН, ArtBorsuk, vovc2301 та ще 1-му подобається це.
  7. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Звісно я не мав на увазі посилань на офіційні джерела , але то не зовсім жарт . Але чи не здається Вам самому принаймні не занадто серйозним така постановка питання , тим більш вже один пан так і написав :"А якщо Ви хочете карту з хрестиком де копати, то Вам не сюди. Це питання на "Битву екстрасенсів" . Запитайтесь у старих людей і вони Вам авторитетно доведуть шо я таки був не далеко від історичної правди що до жидівських архівів . Жиди знають все , а якщо шось і не знають - то здогадуються й намагаються якнайскладніше то всьо заплутати аби не дізнались інші . Вибачаюсь шо трохи не в тему , але ніяк не мав на меті Вас особисто принизити чи показати свою зверхність . Хоча погодьтесь - тема "золото-брільянти-піастри-ізумруди" сама по собі нагадує острів скарбів чи шось накшталт Гекльберіфіна .Звісно шо не всі ще відомі й зовсім невідомі історії скарби було знайдено чи визначено бодай приблизне місце їхнього розміщння , але коли довго про мріяти та перетворювати цю проблему в нав'язливу ідею , буде шось недобре й зле . А коли Вам почнуть тут писати що знають де саме і на власні очі бачили , але не мають самі змоги відкопати , при цьому запропонують за невелику суму грошей продати мапу з "хрестиком" та реєстр ймовірної кількісті золотих та срібних наконечників стріл та інкрустованих обладунків , ґарантуватимуть сприяння місцевого муніципалітету та "кришування" начальника обласної поліції то ... ;):beer:

Allex761 подобається це.
  8. Shubbit

Shubbit Oberschütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Тернопіль
    ТА ні, карту я не хочу, я хтів шоб хтось сказав який орган займається розкопками, і чи можна якось.....
    Ну взагалі спасибі за відповідь.

9. albert09

albert09 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    299
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    497