Питання по ВОС

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем FUGAS_777, 11 гру 2023.

1. FUGAS_777

FUGAS_777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    166
    Адреса:
    Вінниця
    Хто в темі, маю спеціальність ВОС 999000А. В приписному написано що не годний до ВС. У 2004 році проходив ВЛК яке написало про непридатність до ВС по статті 29Б (дана відмітка в виді печатки є)
    Я можу короткостроково виїхати за кордон та чи маю я право по цьому ВОС оформити бронь на роботі?

Images:

IMG_20231211_0001.jpg
  2. Morgenshtern

Morgenshtern Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    804
    Адреса:
    Украина
    Мабуть зараз, цей документ нічого не вартий. Бо військкоматів вже немає. І вас відправлять на влк і з високою вірогідністю вас признають придатним. Можу помилятися

Alphred86, Руслан Жук, LySS та 11 іншим подобається це.
  3. Instructor - Sun

Instructor - Sun Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Вільна та Непокірна
    Вітаю! Вам запропонують пройти до тцк оновити Ваші данні,там Ви пройдете медичну комісію і з великою вірогідністю потім учебку на ВОС 100( стрілець) і ще учебку на фах але з фахом по різному може бути .

ak1993, von Goltz, Олег Грабовский та 5 іншим подобається це.
  4. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    там стаття по зору, який стрілець.... Хоча шляхи бачення воєнкомами складні.

Alphred86, LySS, Олег Грабовский та 4 іншим подобається це.
  5. Instructor - Sun

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Вільна та Непокірна
    Цим вже нікого не здивуеш.Скажуть - будеш у штабі сидіти папірці перекладати.

ak1993, Олег Грабовский, Sverhx та 3 іншим подобається це.
  6. 17bat

17bat Gefreiter

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Бахмут
    Как показывает практика желающих в штабе бумажки перекладывать намного больше чем соответствующих вакантных мест и ротации на данных должностях не предусмотрены. Если человек не инвалид, то он подлежит призыву без разницы какое у него зрение и чем хуже здоровье тем меньше шансов занять какую-либо нормальную специальность, такой неликвид прямым путем идёт в пехоту.

Alphred86, Олег Грабовский, valerka та 2 іншим подобається це.
  7. Instructor - Sun

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Вільна та Непокірна
    Так, завдання тцк далі відправити,вони будуть розповідати що завгодно і про бумажки і про водія хаймарсу і все таке інше.

Alphred86, Олег Грабовский, Sverhx та 2 іншим подобається це.
  8. 17bat

17bat Gefreiter

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Бахмут
    Факт. ТЦК это такая контора которая обманывает почище наших политиков, первое что нам сказали при отправке в учебку это чтобы никто не вздумал жаловаться на здоровье иначе если завернут то домой пешком пойдем и некоторых заварачивали при приемке с давлением 220 одному отказали, второму отказали потому что был в нетрезвом состоянии, как потом узнали есть такие которых шестой раз привозили уже в одну и ту же учебку, а они постоянно нетрезвые и их не принимали. В тцк сказали что рано или поздно все попадут в армию, в том числе и уклонисты, вот только к добровольцам отношение типа лучше по этому будут учить от 40 до 50 дней в учебке, а потом достанется какая-нибудь хорошая специальность, а уклонистов всех отправят в пехоту без шансов выжить. В итоге через 3 дня учебки мы добровольно попали в пехоту и поехали на Херсон...

Alphred86, Вуди87, ШВАРЦ33 та 12 іншим подобається це.
  9. Instructor - Sun

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Вільна та Непокірна
    Так ,це все мені знайомо,тільки я був у учебці на "сотку" майже місяць і фах теж був майже місяць.З якими хворобами люди тільки не служать - хто сам не стикався той ніколи не повірить.

Alphred86, von Goltz, Олег Грабовский та 3 іншим подобається це.
  10. FUGAS_777

FUGAS_777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    166
    Адреса:
    Вінниця
    На скільки я зрозумів, якщо є вади по здоровью то пряма дорога в піхоту, та ще й і на напрямок де потрібні не війська, а тупо мясо? У меня статья непридатності по зору, праве око майже нічого не бачить із народження, ні близько ні далеко, зір менше ніж 0,1, а я правша, на праву руку взаалі не можу стріляти, а з гранатомета і подавна. А ще з віком вилізло пару гриж, тут пів години ходьби і спина пиче вогнем, а з броніком думаю зможу хвилин 5-10 постояти і все.
    На роботі є можлимвісмть зрмобити бронь, але кажуть що потрібно піти в ТЦК і оновити свіжий ВОС і тільки тоді можуть зробити бронь, але думаю якщо піду в ТЦК то це буде дорога в один кінець і бронь мені уже не знадобиться, навіть з моїм "білим" білетом

Alphred86, Luftwaffen, Otryta та 2 іншим подобається це.
  11. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Вам не в тцк а відразу в поліклініку треба. Який нафіг вос якщо ніде не служили, як можна оновити відсутнє?

Alphred86, SA-80, Luftwaffen та 5 іншим подобається це.
  12. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.122
    Адреса:
    Україна
    Дають вос якщо в цивільному житті отримав спеціальність споріднену з військовою, навіть якщо не служив. Але в його випадку вос 999000а, це наче як означає що він не має жодної спеціальності в цивільному житті спорідненої з військовою, тому якщо йому за 40років нехай читає ст37, п6 , по прийняттю-зняттю з військового обліку, там дещо написано з цього приводу.

Briter подобається це.
  13. FUGAS_777

FUGAS_777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    166
    Адреса:
    Вінниця
    Тільки 37 років

14. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    так я прочитав що це значить. А враховуючи ще і проблеми з здоров'ям, явно навіть для штабної роботи не підходящі, для чого взагалі кудись тягати таких людей, дайте спокій, можливість собою займатись.
    Але ж там сидять якісь окремі особи, без наповнених мозком голів. У нас епілептик служить. На пілюлях весь час.... В решті все в порядку, хороший хлопець.

Alphred86, minitarn3838, SA-80 та 5 іншим подобається це.
  15. Cladotrix

Повідомлення:
    10.122
    Адреса:
    Україна
    У Вас в довідці написано "непридатний", я так розумію видавалась в мирний час? Зараз Ви обмежено придатні будете бо 29б придатність чи непридатність наче як визначається індивідуально, інтернет поганий, не можу нормально гуглити.
    ПС Раджу мати завірену в нотаріуса ксерокопію цієї довідки що маєте, і показувати лише її, а оригінал приникайте, поки ним ніхто дупу не витер прямо в Вас на очах. Медкартою також.))

von Goltz, Ph@ntom, valerka та ще 1-му подобається це.
  16. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.039
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Йой яка метушня...
    Ще досі дідугани добровольці київського ТРО, яким за 50 років, херячать у піхотній розвідці (не дронщики) з такими букетами хвороб, що вже померти повинні були відразу після 24.02.2022. А скільки там славетних дідуганів у ротах вогневої підтримки!
    А які красені дідугани-рубаки з харьковськіх БТРО ЗСУ!
    Хлопці, які штаби ....?
    Хто вас так налякав?
    Змініть памперси.....
    https://m.facebook.com/story.php?st...UH6qky4VpggLvn2inysso7Dwdl&id=100083332237313

Останнє редагування: 11 гру 2023
    50_Reichsmark, LySS, IgorSatok та 8 іншим подобається це.
  17. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    в дідуганів також одне око? Можна служити на протезі ноги, якщо хороший, можна з великим пузом, хоча берци важко вдівати і бронік не налазить, можна ще багато з чим, особливо коли знаєш, вмієш, а головне хочеш. Тут деякі дідугани в 60 служать і підтягуються 10 раз мінімум і йти не хочуть. Бо є динаміка життя а не сидіння на дачі чи біля онуків. Так, можна загинути. Зате хоч з користю.

Eide, wertyuop, LySS та 2 іншим подобається це.
  18. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Менi оновили,замiнили...щей броню по вершому ВОСу анулювали...

Резіч та Briter подобається це.
  19. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.039
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Та не лякай так...
    По-перше, на протезах хлопці херячать аж в піхоті.
    Там стреляних підранків з мін.3-5 контузіями тисячі.
    По друге.
    Так для забезпечення одного солдата на нулях треба скільки солдатів на кухні, рвп, складах, в майстернях? Та там роботи не на ЛБЗ хернова куча.

Ось тобі приклад:
    Славетний Ігор Петрович!
    Дядька на екскаваторі лабає віртуозно, як Паганіні. Окопи та бліндажи 2-3 лінії відпрацює як Рембрант Данаю!
    В серці у людини 3 стена стоїть. В ЗСУ з 2022 року!
    Та я тобі таких прикладів наведу з свого бату мін 20....
    А Вова з києвської Татарки? Там вуха немає, дирка мозг побачити можно! Так на складі майна тобі хер хто краще за нього КЛП, фліску та Таланти підгонить.
    Я вже мовчу за добряче стреляних та заштопаних підранків які за 50-100 км від ЛБЗ працюють для забезпечення першої лінії

Oprishok, LySS, Бобеско. та 7 іншим подобається це.
  20. FUGAS_777

FUGAS_777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    166
    Адреса:
    Вінниця
    Друже, до чого це все? Що за агітація? Питання було про інше, повір, я хоч не в армійці, але для армії роблю дуже багато корисного і думаю що ця робота набагато важніша ніж сидіти на складі і видавати одяг. (не в образу комусь)

Alphred86, SA-80, Luftwaffen та 3 іншим подобається це.
  21. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    для чого мені конкретні імена людей що знати не можу? Про те що і де роблять по бажанню та поклику знаю, а нічого що є люди, відчуваючі що будуть скоріше обузою, не зможуть працювати і умовах свіжого повітря, та багато що не зможуть. Комусь треба далі працювати. Нехай тільки на свою сім'ю.

Alphred86, Luftwaffen та valerka подобається це.
  22. Instructor - Sun

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    112
    Адреса:
    Вільна та Непокірна
    Камрад без образ але всі так кажуть,а судячи з фото Ви людина мотивована а такі в армії зараз потрібні.Особисто моя думка якщо підете оновлювати данні - Ви в ЗСУ а як складеться Ваша доля у армії це нікому не відомо.

Бобеско., minitarn3838, von Goltz та ще 1-му подобається це.
  23. Cladotrix

Повідомлення:
    10.122
    Адреса:
    Україна
    Ваша довідка аж 2004р, а висновок влк тепер дійсний лише 12міс. Тобто Ви прийдете в ТЦК , (що і повинні вже були зробити по закону), для уточнення даних по сімейному стану, проживанню і тд. Ваші дані уточнять і видадуть повістку на проходження влк .Який буде лікарський висновок, і куди потрапите потім то вже на їх розсуд. Вам про це ще на роботі сказали, ну і хлопці тут. По довідці 2004 ніхто бронь не дасть. Роботодавців до речі штрафують за військовозобов'язаних працівників без належних документів, ну принаймні повинні.

LySS, Бобеско., minitarn3838 та 4 іншим подобається це.
  24. 17bat

17bat Gefreiter

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Бахмут
    Да почему же? Все как раз известно, пехота, фаршбат, в лучшем случае получит непоправимый вред здоровью, госпиталь, лечение за свои, вывод в распоряжение с 500-700 грн зарплаты в месяц, станет обмеженно приданый если повезёт на ВЛК добиться этого статуса, в худшем задвухсотится при первом же обстреле.

Alphred86, minitarn3838, Штурм та 4 іншим подобається це.
  25. Sverhx

Sverhx Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    351
    Адреса:
    Украина
    Слишком критично. Все зависит от командования. Есть еще куча других вариантов. Например, вот так на скорую руку, посадят гдето на пост, ксп охранять и забудет он что такое броник, а калаш будет рядом стоять только. То и дело на звонки отвечать будет. Или обучится саперному делу и будет сидеть бомбочки для дронщиков лепить, в тепле и уюте, попивая кофе/чай. Это лишь пару вариантов и их куча.

Останнє редагування: 12 гру 2023
    LySS, Бобеско., Боб67 та ще 1-му подобається це.