Питання по шоломах fast оригінал і китай

Тема у розділі 'Різне військово-тематичне', створена користувачем MaximaGrichev92, 22 чер 2024.

1. MaximaGrichev92

MaximaGrichev92 Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Черкаси
    Доброго здоров'я, власне питання стосовно шоломів fast "безвушків", а точніше оригінали і китайські зразки.
    Особисто я не сильно розбираюся в амуніції, но чув хороші відгуки за Китай, отже, ціна оригіналу бачив за 12.000 грн, тор близько 18000.
    В свою чергу на аліекспес продаються копії, ті що вагою 1.5 - 1.7кг, і ціновій категорії 6-7000, а іноді йдуть з супер знижками за 2000-2500 грн.

Я прекрасно розумію що ціна = якісь, але все ж, чи варті уваги китайські шоломи, якщо не на постійній основі то хоча б для тих хто буває на сході не так часто, як волонтери чи журналісти.
    На що здатні ці шоломи?

2. Цікаві лоти

1. Часть от Максима и хвост от крылатки - коп . Почищены - слегка протерты маслом . На капсюле стоит...
      250 грн.
    2. Лесной коп , на глубине до 30 см . Немного почищено , протерто маслом . Метал крепкий . Габариты = 1...
      100 грн.
    3. Лесной коп . Почищено . Размер 170 x 155 и 130 x 130 мм . Лоты разбиваю и комбинирую . Отправлю Ново...
      100 грн.
    4. Станция Мушкетово - 19 августа 1895 год . Свинец . Вес - 40 грамм ....
      180 грн.
    5. Коп на боевых позициях . Размер 125 x 120 и 120 x 115 мм. Почищены . Вес лота = 700 грамм . Лично с...
      100 грн.
  3. Гидрогусь

Гидрогусь Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    45
    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    Киев
    Доброго вечора
    Купувати Китай це завжди лоторея. Економити на якості снаряги це погана ідея, здоров’я дорожче
    Краще придбати шолом від Українська броня чи Тор Д українського виробництва, ну або якщо вже біда з фінансами то перевірений Темп
    З повагою

4. veiderr

veiderr Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    16
    Повідомлення:
    244
    Адреса:
    Луцьк
    Я б не був впевненим в тому, що Українська броня українського виробництва))

Hollger, 2xl, shyts та 2 іншим подобається це.