Вітаю. Хто в курсі чи можна дану рация прошити (добавити) частоти 20-50 мГ? Або як слухати дальнобійщиків та таксистів? Чи це не можливо? Дякую
всі діапазони предвстановленних радійок LPD, PMR, FRS/GMRS + поліція(майже тихо.. перейшли на планшети і цифру) .. таксі у нас вже не користуються радіо.. інколи можна почути радіоаматорів ... шукайте інфу беспоседньо по своєму регіону.. запускайте сканер.. він там є... довго правда сканує почастотку...
три дня дивився відео і три дня їзджу авто по місту і сканує. раз зловив якись голос і то на пару секунд, в горах ловлю якихось туристів чи рятувальників, але такою простою беофенг без екрану. походу дурно купив, хіба що радіо слухати
Як дводіапазонна - двоканальна «Walkie-Talkie» вона своїх грошей коштує і відпрцьовує... розглядати як щось більше.. ну таке...
Доречі... частоти рятувальників не підкажете? Збираюсь влітку з дітьми на Говерлу... записав би провсяк випадок )
Это общая беда всех покупателей раций, - сначала покупают, а потом начинают лихорадочно придумывать - куда бы их применить???
я незнаю, але просто сканував і когось знаходив. Тай рятувальники на Піп Іван сидять, навряд до них достане сигнал рації.... Під говерлою на заросляку не чув щоб були рятувальники, хіба найблища точка у Ворошті або Верховині. Якось вліті піднімався то на прохідній питав частоту рятувальників, то сказала що уявлення немає. І зараз проїзд платний, або 30 грн з людини або 60 з машини. так у не уточнив бо нас 2 було в авто, заїхали і оплатили 60 грн... До заросляка дорога вся в булижніках, 40 хв на 1 передачі, на заросляку стоянка 20 грн на 6 год...... Місяць тому піднімався, такої кількості надробних памятників ще 3 роки тому не бачив, тай взагалі не пригадаю чи вони хоч 1 тоді були.... так що одягайтесь як до Говерли а не як до прогулянки
мені для карпат, просто завжди звичайна була без екрану, по якій звязувався. Думав у цій можна ще і по місто послухати.. так що не треба ля ля а те що куплено завжди продати можна
Я просто одно время торговал рациями.. Человек видит рации и у него сразу возникает мысль, шо можно то этим рациям бесплатно пи*даболить с каким-небудь корешем. Покупет рации, а когда выясняется шо пи*даболить то собственно неочём, начинает с жутким недовольство тащить их ко мне обратно.. Кроме таксистов врядли шо-то путёвое услышите... Менты и охрана разговаривают очень-очень редко... Радиолюбительский стаж больше 40 лет.. *
Я купив для полювання, мені вистачає. Ну і в гриби з друзями ,що б розуміти хто де ? І як є гриби то дати знати.
Подивись другу відповідь теми, і йди в гриби..... То не твоє діло що я купляю і для чого... А якщо вже цікавить то перечитай всю тему і буде зрозуміло, якщо вже бліді поганки попустили... В гриби він ходить з друзями)))) в запой тоже)))) ::??
Нормальні рацухи!Для копу,лісу,коли в машинах на дальняк іхати чи навіть недалеко,рибалка)А слухати по ній можно хіба ща будівельникив крановщіків,охоронців в супермаркетах,та якісь структури аля охорона) А взагалі нафіга когось слухати,свій час вбивати)Використовиваю чисто по призначенню,чим і задоволений! До Всіх з Повагою!
От не треба...через репітери на початку літа аматорів з Білорусі слухав, на двійці....буває при змінах в тропосфері сеанси зв' зку проводив до 30 км....але ж звичайно: Баофеня це не Йесу...