Вітаю! Питання (в основному) по оцінці - яка об"єктивна ціна може бути враховуючи стан? Судячи з ebay ножик крепко виріс в ціні за останні роки Серрейтор підвбитий, ніж чистився мною в якомусь засобі для чистки сантехніки і потемнів Все інше - монолітно і функціонально. Наперед вдячний за консультацію!
Якщо я нічого не плутаю, бо свого такого песика я продав вже давно, то гвинти на кліпсі якісь не такі..
Не Ви, камрад org1, колись купували багатьом людям вікси? По дуже смачній ціні. Я пам'ятаю. Добро не забуваю. По ножу можу тільки порадіти за Вас. Це легенда. Начебто, нічого там немає, ні модної сталі, ні титану, а ніж - ХАРИЗМА! Орієнтуватися на ебей можна, але з оглядкою. У нас свої реалії...
Так, було діло з куренівськими віксами ще на кізлярівському форумі) пам"ятають люди, дякую! Цього, доречі, теж там же знайшов. Зрозуміло, що у нас свої реалії. Просто такий розмах ціни мене здивував, я якось не цікавився ним раніше. Пам"ятаю, що цей керш недорогий був і поширений в свій час, а тут така картина на ібеї змусила мене звернутися до громадськості
Так, камрад, цей Керш чомусь став дуже популярним. І що робить його дорогим, це те, що їх дуже мало у продажі. Їх вже давно не випускають, а власники не спішать продавати. Колись хотів знайти у нас, так ніфіга. Не знайшов.