Питання по Kershaw Junkyard Dog 1720

Тема у розділі 'Ножі, мультитули та холодна зброя', створена користувачем org1, 18 тра 2020.

1. org1

org1 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    507
    Адреса:
    Київ, Україна
    Вітаю!
    Питання (в основному) по оцінці - яка об"єктивна ціна може бути враховуючи стан?
    Судячи з ebay ножик крепко виріс в ціні за останні роки:eek:
    Серрейтор підвбитий, ніж чистився мною в якомусь засобі для чистки сантехніки і потемнів:( Все інше - монолітно і функціонально.
    Наперед вдячний за консультацію!

ViktorKux, Otryta та Odezza подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. По 41г. Один царский без муфты, обломан. Оплата через ЛС!!!!!!
      200 грн.
    2. Немецкий пехотный кортик. Состояние коллекционное. Сделаю любые фото по запросу. Предмет в Германии....
      28000 грн.
    3. cо стояние хорошее . щечки целые . не точен . шата клинка нет . родная кожа на клинке
      5700 грн.
    4. Японський морський кортик зразку 1883 року
      31000 грн.
    5. Мисливський ніж, Німеччина. Не люфтить, шкіра не пересохла. Приємно сидить в руці. Стан на фото. З П...
      2500 грн.
  3. VedymaK

VedymaK Oberfeldwebel

Повідомлення:
    978
    Адреса:
    Житомир
    Якщо я нічого не плутаю, бо свого такого песика я продав вже давно, то гвинти на кліпсі якісь не такі..

Otryta та org1 подобається це.
  4. org1

org1 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    507
    Адреса:
    Київ, Україна
    може бути.
    знайшов його на барахолці колись в хламі, тому 100% оригінальність не можу гарантувати)

5. Odezza

Odezza Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    580
    Адреса:
    Одеса
    Не Ви, камрад org1, колись купували багатьом людям вікси? По дуже смачній ціні. Я пам'ятаю. Добро не забуваю. :beer:
    По ножу можу тільки порадіти за Вас. Це легенда. Начебто, нічого там немає, ні модної сталі, ні титану, а ніж - ХАРИЗМА!
    Орієнтуватися на ебей можна, але з оглядкою. У нас свої реалії...

Otryta та org1 подобається це.
  6. org1

org1 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    507
    Адреса:
    Київ, Україна
    Так, було діло з куренівськими віксами ще на кізлярівському форумі) пам"ятають люди, дякую!;)
    Цього, доречі, теж там же знайшов.
    Зрозуміло, що у нас свої реалії. Просто такий розмах ціни мене здивував, я якось не цікавився ним раніше. Пам"ятаю, що цей керш недорогий був і поширений в свій час, а тут така картина на ібеї змусила мене звернутися до громадськості:)

ViktorKux, Otryta та Odezza подобається це.
  7. Odezza

Odezza Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    580
    Адреса:
    Одеса
    Так, камрад, цей Керш чомусь став дуже популярним. І що робить його дорогим, це те, що їх дуже мало у продажі. Їх вже давно не випускають, а власники не спішать продавати. Колись хотів знайти у нас, так ніфіга. Не знайшов.

org1, ViktorKux та Otryta подобається це.