Добрий вечір камради! Хто працює з Алі - підкажіть будь ласка. Присів на китайський чай. Жінка п'є чорний а я зелений. Не дорогий але і не дешевий. Настільки звик до цього смаку що з наших маркетів чай пити вже не можу. Ось почав знову працювати в Україні експрес. Без проблем замовив кілька дрібниць. А чай не можу. Любий. Пише доставка не можлива . Думав наші не пускають. Зайшов на Joom і легко замовив. Але там набагато дорожче і нема вибору. Може хтось пояснити в чому справа?
Брат говорит,что китайцы не могут гарантировать, в нынешних условиях,быструю доставку скоропортящихся продуктов. Из-за этого и отказ.
Купляти по одній пачці виходячи з бюджету. Шукати свій смак. Вибір великий. Смаки різні. Купляв жінці різні і вона всі бракувало. Поки один їй не сподобався. Я п'ю зелений чай з тайваня з женьшенем.Любий. Смак однаковий приблизно а пачки різні. Так що шукайте свій!
На рахунок скоропортящегося продукта сумніваюсь..рік гарантії вони дають., А Joom тоді чому без проблем?
Весь чай у вакуумній упаковкі! Якщо пошкоджена упаковка- вертають гроші! Моя гіпотеза - багато говорять про світовий голод...продукти тимчасово як мінімум треба притримати...
Ваши ответы как обиды первоклассника...никуда! Чай входит во все пайки всех стран! Продукт первой необходимости...это во первых...а во вторых... никто не попадает на деньги...вы в наших магазинах тоже покупаете неивестно что...и какого срока...