Маю такий карабін, в .308, настріл приблизно 300 патронів Є помітний люфт усм в ресівері, якщо затвор зведений то люфта немає. Хто з цим стикався, на якому настрілі і що робили чи не робили? Дякую
у цьому відео про це щось було...про якісь нюанси з усм RA , точно не памятаю чи про той же ньюанс що і у вас і часу предивлятися не маю, Від себе порада, люфт - люфтом, поки працює не зважайте, якщо звичайно ви не використовуєте його там де осічка може коштувати вам життя. У мене настріл 1500 і ніяких проблем, може тому що я не шатав усм щоб виявити там люфт))) Розбирати і перевіряти не буду, у мене щей магвел кіт стоїть під AICS магазини там заморочка дістатися другого гвинта,а часу як я казав немаю.
Було таке на моєму RARR.300 BLK Знімав УСМ неправильною виколоткою ,в результаті знищив (розвальцював) один з двох розрізних штифтів.Спробував його привести до початкового вигляду. При монтажі помітив люфт. Поїхав в магазин купив набір розрізних штифтів Yato,підібрав необхідний розмір і проблема зникла.