Наперед чемно перепрошую якщо що)) Суть питання така, знаю по хлопцях з форуму що багато хто підтримає... З першою частиною розділу - "Подарую", все зрозуміло, сам не раз дарував, брали хлопці кому потрібно, і сам не раз отримував потрібні речі.... З другою половиною - "Поміняю", все складніше .... Мало того що туди накидують крім нормальних речей просто цілу купу всякого тріпера і просто "забивають ефір" непотрібом..., так в більше як 90% випадків цей так званий "обмін" тупо зводиться до еквіваленту в гривнях, тобто продажу..., перевірено особисто десятки раз..., і основна маса халявщиків по Обміну не хоче витрачати кошти ні на розділ Продаж ні на Аукціон, тобто підтримати форум матеріально бажання абсолютно нема, а користуватися на халяву форумом є!!!... Прошу розглянути пропозицію про те щоб зробити розділ тільки "ПОДАРУЮ"!!!!!!!!! Можу відкрити тему зі збору голосів в підтримку даної пропозиції.... З Повагою Сєрьога
Підтримаю Головний "міняльщик" за гроші - G-Class Колись мав з ним справу, вкрай не рекомендую Ще й ніки міняє раз на пару років щоб не палитись
Ти відповідаєш за свої слова чи провокуєш ? Я на відміну від тебе користуюсь платним акаунтом вже декілька років, а ти тупо перекуп. Тобі досі муляють ті стакани ? Дитячі образи ? Ніки не я міняю, а адміністратор форуму, він же його власник. Так, по поєму проханню, але зміна ніків - прерогатива адміністратора. Якщо ти, Генданбург, маєш претензії то створюй тему в чорному списку. Якщо не маєш претензії то читай літературу, а саме ст.297ККУ. Коментарів з моєї сторони не буде. Будеш писати далі неподобства - прокляну.
https://reibert.info/threads/kroxobor-i-brexun-volf-9-ne-rekomenduju-mati-spravu.1287308/ Дивно що йому знову надали доступ до тієї теми Зверніть увагу на зміну ніка.