Пистолет

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем MasterX, 11 чер 2024.

1. MasterX

MasterX Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    44
    Повідомлення:
    1.236
    Адреса:
    Чернигов
    Здравствуйте. Прошу помощи в оценке данного предмета. Одно из подражаний браунингу 1906. Курковый.Реставрировался ( видны оттенки от сварки),переворонен. Ствол сверлен + штифт.Механизм полностью рабочий. IMG_20240611_185642.jpg IMG_20240611_185700_1.jpg IMG_20240611_185726_1.jpg IMG_20240611_185823.jpg IMG_20240611_185834_1.jpg IMG_20240611_185919.jpg IMG_20240611_185959_1.jpg IMG_20240611_185642.jpg IMG_20240611_185700_1.jpg IMG_20240611_185726_1.jpg IMG_20240611_185823.jpg IMG_20240611_185834_1.jpg IMG_20240611_185919.jpg IMG_20240611_185959_1.jpg

Tartar, Kent V, qwerty3 та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Не коп. Був завернутий в тряпку. Стрихова знахідка
      760 грн.
    2. Правый верхний угол 12шт. Кременчуг, отдел ручного оружия и артиллерия. Остальные все разные.
      599 грн.
    3. Порцеляновий солдатик на тему "патріотика ПСВ". Виробництва Німеччини. В верхній частині з...
      1000 грн.
    4. Печатка / оттиск часів царської россії. Оригінал.
      5000 грн.
    5. Для реставрации или оформления, последнее фото - пример использования Фото на листе в клетку для мас...
      80 грн.
  3. seemannspanish

seemannspanish Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    79
    Повідомлення:
    49
    Адреса:
    Glenwood Springs
    Раньше, при хреновом Янеке, можно было провалить долларов за четыреста. Сейчас 5-6 тысяч. Естественно гривней. Это мое мнение, на истину в последней инстанции не претендую
    С ув

Sasha.olex, Kent V, Иван Скрипник та 7 іншим подобається це.
  4. Генерал Сталь

Генерал Сталь Stabsgefreiter

Повідомлення:
    572
    иногда встречаю такие дописки по форуму, а к чему это? скрытая агитация?
    захотелось побыстрей вернуть ростовское недоразумение, которое по лбу лупленое, которое с востока прёт и убивает украинских парней?
    так до яныка был хреновый Ющенко, еще проще и легче было и доллар ещё меньше был.

Obersturmbann, \Lisovik/, Till Espiègle та 18 іншим подобається це.
  5. М Драгоманов

М Драгоманов Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    64
    Адреса:
    ua
    Воно і зараз коштує не на багато менше, коли в нормальному стані і якби не війна в країні, під час якої пріоритети та витрати в людей інші...
    Чи це пише один з ждунів узького міра?
    Чи просто людина, яка не розуміє що у свободи завжди є своя ціна і або нам її платити, або нашим дітям...
    Чи це з розряду "какая разніца" хто буде при владі, "ліш би войни нєбило"?
    Але це вже оф топ і просто нема сечі терпіти таких ждунів...
    Десь з 8 тис грн реальна ціна для продажу
    З повагою, Михайло

Obersturmbann, capt.A.Smollet, Tartar та 6 іншим подобається це.
  6. Kent V

Kent V Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Україна
    По цих неякісних фото видно реставрацію предмету,немає чіткого опису і фото предмета, ціну як правило визначить аукціон,як на мене 5-6 тис.гривень.

7. М Драгоманов

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    64
    Адреса:
    ua
    Видно чи не видно?
    Бо продавець це відразу вказав
    Чого саме Вам не вистачає в описі?
    Просто цікаво...
    Як на Вас, де ви бачили проходи за таку ціну?
    Копані та без реставрації жилетники продають дорожче...
    Якщо продаж не терміновий - то можна і за 10 виставляти...
    Просто коли Ви щось виставляєте в розділ "До 1918 ММГ Револьвери та пістолети" - то ті лоти там майже ніхто не бачить, якщо не використовувати просування лоту!
    З повагою, Михайло

Лорд Грегори подобається це.
  8. Kent V

Kent V Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Україна
    Робочий якщо з штифтами,то під який холостий набій? Як працює? Без затримок?

9. seemannspanish

seemannspanish Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    79
    Повідомлення:
    49
    Адреса:
    Glenwood Springs
    Интересно почему некоторым в слове МИР слышится слово ХЕР? Болеем? Я же не спрашиваю почему ваш ник ассоциируется с комендантом Кремля. Как то не патриотично? Или может скрытая агитация? А для особо непонятливых поясню, при "хреновом яныке"-это временной период когда на Райберте было завались от всевозможных макетов от Гуцула или Колекционерадоткама, Мастера и др. Когда люди не напрягаясь выбрасывали пару тысяч баксов за предмет себе в коллекцию. Я знал несколько десятков коллекционеров с которыми пересекались на каждом слете и все хвастались новыми приобретениями. Сейчас вы знаете хоть одного коллекционера? В "благословенные времена ПАРАШенко" и х вывели как вид. Плюс, ни для кого не секрет количество мусорского элемента который здесь повышает свой материальный и показательный уровень. Падение спроса. То что раньше ушло бы за пять минут по вменяемой цене-теперь висит месяцами
    Странный ответ, со всеми штампами "единого марафона"- узький мир, ждуны, у свободы своя цена, какая разница хто при владi. Забыл еще про ухилянтiв написать, чому не на українский и про границы 91 года? Методичку отрабатываете? Не надо, большинство здесь присутствующих свой патриотизм доказывали не строча, а на поле боя еще с 14 года
    А вопрос был простой-оценить предмет. Если вы не разбираетесь в ценообразовании, то зачем здесь лозунгами разбрасываться? Вспомнили комсомольское детство?
    Простой вопрос: вы лично готовы дать за копаного, шпаклеваного испанца 200 дол? Поддержать так сказать свое мнение финансово? Нет? Так почему вы считаете всех дурнее себя. Я выставлял за десятку подобного испанца но только в коллекционном состоянии здесь и на виолити. За год клиенты так и не появились

Останнє редагування: 12 чер 2024
    Denis 82, Ansar92, Mihail Thalujnyi та ще 1-му подобається це.
  10. М Драгоманов

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    64
    Адреса:
    ua
    Я не знаю яким **ром Ви займались при янику, а от я намагався вести бізнес з братом!
    То скажу я Вам що це окрім як окупацією ніяк не можна називати...
    Потім прийшла шоколадна свиня і стало трохи легше дихати.
    Коли зелена плісінь покрила країну - то стало ще трохи легше,
    але легкість була прийнята нашим сусідом за слабкість і маємо те що маємо.
    Ваші слова це звичайний Стокгольмський синдром, коли Ви у всіх бідах звинувачуєте жертву, а не нападника (рашку)!
    А я марафон дивлюсь лише по неділям, щоб бути в курсі то що там вливається.
    Бо потрібно розуміти, яка там повістка закладається та що нас всіх чекає...
    Так що Ви зі своїми закидонами не в ту сторону пішли стріляти!

Я якраз і оцінив предмет!
    А ще я вмію думати, аналізувати, та використовувати свій мозок!
    Можу і Вас трохи навчити...
    Ні, я не буду його брати ні за 200, ні за 100, ні за 50, бо він мені не потрібен!
    А "дурним" я тут нікого не вважаю, лише трохи далекими - це так!
    Ось Вам простий приклад що зараз відбувається - https://reibert.info/lots/pistolet-tt.1304541/
    На форумі кожного дня прибувають нові мобілізовані учасники, які по сарафанному радіо дізнаються що тут можна придбати амуніцію!
    Заодно їм на очі попадається (якщо попадає в "цікаві лоти", або просувається) отакий мотлох, якого вони раніше ніколи не бачили і раніше були взагалі далекі від цієї тематики!
    А так, як зарплата дозволяє потратити якихось пару десятків тисяч на якусь забавку для себе - то в аукціоні зараз, в основному, вони і приймають участь!
    Я навіть зберігаю собі в закладках ці всі "шедеври" проходів за останній рік-два...
    Так що Ви зі своїм іспанцем були не в тому місці і не в той час ;)

А для ТС скажу що краще б таки виставляв з 1 грн, але то вже діло житейське.

З повагою, Михайло

11. М Драгоманов

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    64
    Адреса:
    ua
    Ну і раз вже пішла така п'янка пофлудити - то вставлю 5 коп і на цей Ваш дитячий заговор)
    Гуцул Ваш де макети брав, не знаєте?
    Ну то я Вам скажу що там де брав вже давно нема, і ні яник, ні шоколадний хряк тут ні до чого!
    В багатьох країнах Европи зараз ММГ потребує реєстрації або ліцензії колекціонера, після терактів у Франції, де використовувались відновленні ММГ!
    Так що ні Гуцул, ні хтось інший, вже не мав більше де їх взяти ті макети!
    Не там Ви зрадоньку шукаєте... Ой не там!
    Те що шавки Вашого яника тоді не добрались до колекціонерів - то було лише питання часу та їхня далекість, а не їх заслуга!
    Я знаю 5 колекціонерів і всі вони в тіні, бо тільки за половину Ваших лотів, які у Вас на продажу тут висять, можна спокійно і швиденько отримати 263.
    Це називається єволюція, вона всюди відбувається!
    В тих же США з кожним роком закручують гайки для володіння зброєю і тд.
    Це глобальний процес, а не заслуга Вашого яника та його швалі!
    Так що Ви патологічний та шкідливий ждун узького міра, якщо цього не розумієте!
    Кримчани теж хотіли миру) Цікаво, як в них там справи зараз...
    З повагою, Михайло

Николай 1981, Tumbol, Bund та ще 1-му подобається це.
  12. MasterX

MasterX Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    24
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    44
    Повідомлення:
    1.236
    Адреса:
    Чернигов
    Приношу свои извинения за то что мой предмет стал причиной вашей ссоры.Все решил аукцион. Предмет завтра уезжает к новому владельцу и надеюсь его не разочарует. С ув. ко всем высказавшим свое мнение.

М Драгоманов подобається це.
  13. М Драгоманов

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    64
    Адреса:
    ua
    Ну бо все саме так, як і є на сьогодні...
    Просто де-хто не вміє сприймати нові часи та живе часами яника)

Ви б хоч посилання на свої лоти давали в своїх темах оцінки...
    https://reibert.info/lots/podrazhanie-sisteme-brauning..1305628
    Бо що там "рішив аукціон" мало хто побачить без посилань ;)

З повагою, Михайло

Д@цент, capt.A.Smollet та MasterX подобається це.