Доброго здоров'я, шановне товариство! Прошу вашої допомоги в оцінці даного предмету колекціонування. Так от. Попався мені до рук поляцкий пістоль в напівробочому стані. З дефектів: 1 якась огидна потвора взяла, та і пофарбувала його, перед тим здорово шліфанувши і цим самим зробила жахливе вбивство будь-яких клейм на зовнішній стороні кожуха затвора; 2. Спускова скоба не рідна - підварена; 3. Немає: затримки затвора (при фотографуванні використовував частину вилки), клавіші безпечного спуску курка, клавіші затримки затвора при розбиранні (це та,що зліва, за щічкою рукоятки), сідла запобіжника - того, що на спинці рукоятки жив був собі проживав... Взвод-спуск працює штатно. Можливість зведення курка вручну - працює. Магазин - функціонал. При спорядженні трьох парабелумівських квасолин, при спробі різкого досилання патрона в патронник відбулося утикання. Можливо, пов'язано з тим, що ще не повністю розрухано предмет після довгої сплячки. А! І ще одне! Та ж потвора, що піковим лаком його фарбувала, вона і внесла зміни в геометрію вікна викиду гільз... (Див. фото)
Додаю фото. Заздалегідь прошу вибачення за якість. На даний момент представляєтьсЯ можливим зробити тільки такі...
Все в описі предмета.... Його фарбували, метал живий, для СХП (на мою думку) в самий раз. А в тім... Я просив думок з приводу можливої йогт ціни