смЭшно и сташньЭнько.... ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ 23 жовтня 2008, 15:35 Обращаюся до вас не на бандеровськом, а на родному руском язикє, а потому дуже прошу мені мой язик не справлять, а только, як буде в мене недостача знаків спотикання, то розставить недостающі зап’яті, точки й вопросительні знаки, бо єслі будете мінять мені наш родной рускій язик на руховський, то з вашої сторони ето буде некрасіво й неінтілігентно, бо Януковіч каже, шо від украйнського язика діти плачуть, і правільно сказав уважаємий Табачнік Д. – на руском язику можна написать усьо, що заманеться, а на украйнському не напишеш ні войни, ні миру, ні ідіота, ні записок самашечого, ні других видающих проізвєдєній, так шо уважаємому Табачніку Д. всі карти в руки, даже крапльоні, а я до цього дойшла своєю головою і вже давно одказалася од украйнського, ще при совєтах, тоїсть ще до совєтів Табачніка Д., і січас я прорвалася благодаря рускому язику до мирової культури і чуствую себе увєрєно й чудесно, пошті так само, как тогда, когда була членом товаріщеського суду при нашем жекє. Уважаєма редакція, вам, канєшно, інтересно, чого це я рішила до вас написать, так я скажу, що винудів мене мій плем’яник Вітька, Вєркін синок, бо сестра моя Вєрка поїхала до лагеря на свіданіє со своєю організованой преступністю, добра б йому не було, а свою малолєтню мафію Вітьку оп’ять оставила на моїй шеї й на моїх нервах, на яких Вітька грає, как той Поганіні, когда ото приходить со школи, не Поганіні, а Вітька, й варняка таке, шо розстрілять мало – «у мене на Ганьку Герман рейтинг піднявся, показать?», как і брата його, Вовку, розстрілять мало, которий іщо при старом режимі варнякав – «хто в Бога вірує, ратуйте, а хто ж таку нам кучму дав?», – ах ти гоп-позиція, кажу йому, гдє ти таке услишав, спрашую, а воно, бандіт малолєтній, каже – у школі ізучали, Іван Петрович Котляревський написав, «Енеїда» називається, покажи, требую, а воно, оказується, так у кніжкє й написано, он ще когда, оказується, гоп-позиція в наступ протів власті перейшла, і тепер так мені Ющенка жалко, бо він усьо врем’я хоче, штоб било лучше, а йому не дають і грубі палки в реформи вставляють, і когда він іщо прімєр-міністром був, іздівалися, палки вставляли, і каждая палка – ето не просто палка, а огромний дрин, а він терпить і всєм довіряє, Зінченка назначив, а той підвів, Червоненка назначив, а той підвів, Порошенка назначив, а той підвів, Януковіча назначив, а той підвів, Юлька вопше моду завела – президентську кров пйот, как ото алкаш, пйот, та ще й похмеляється, нікому довірять ніззя, радіо уключиш – тільки й слишно «фонд держлайна», «фонд держлайна», це вони так обзиваються, провоцірують, а він терпить, но єсть коло нього хароші парні, один такой красівий, такой інтілігентний став, як ото з бакенбардів борідку зробив, і Льоня Черновецький, такой прєданий, я б за ето даже уліцу Банкову на Правексбанкову переіменувала, чесне слово, но кажуть, правда ілі нєт, такой указ у другому чтєніі уже був ратіфіцірован, і коло Януковіча єсть інтілігентні парні, так ті вопше ні словечка на бандеровськом язикє не скажуть, а єслі й скажуть, то потому только, шоб Америка не причепилася з сіоністами разом, іщо єсть коло нього один прєданий парєнь, отой Табачнік Д., так його бандеровці були з’їли і він пішов в отставку, махнув рукою, вздохнув і так і сказав – «отставка больше, чєм жизнь», а такой хароший, такой інтілігентний пилєглот, різні язики знає, но бандеровці з’їли і він тепер только депутат при Януковичі, такой серйозний, нікогда не всміхнеться, ну й правильно, бо кому всміхаться, коли кругом враги, только з Москви й можна безопасних совєтніков брать, як ото був Падловський і другі, напрімєр, Мурат, бо не Глєбом єдіним, а я вам січас об’ясню, шо таке недемократичні сили, – ето бивші руководителі, которі не стали на путь ісправлєнія, бо смотрітє, скоко бивших, шо коло Кучми, як ото Підрахуй, крутилися, вже демократичні сили, і Луценко, який кульгав на лєву ногу, а тоді сдєлал правий поворот, уже демократична сила, бо главне – воврем’я стати на путь ісправлєнія, я про все це знаю од сусіда, він работає на уліце Владімірській, у 33-му номері, так там у них вопше всі давно стали на путь ісправлєнія, сусід каже – єслі даже якийсь наш руководитель вдруг на високій должності в Москві окажеться, теж не страшно – вони нам своїх підсилають, а тоді нехай наш у них поработає, виходить як обмін, а хто від того виграє – сусід каже, віллами по воді писано, я розумію так – і в їхніх руководителів вілли не пропадуть, і в наших. Уважаєма редакція, шоб ви чого не подумали, так я болію за три команди – і за «Днєпр», і за «Шахтьора», і за «Дінамо», хай только заплатять харошу пенсію, ви там скажіть. Ізвініть, єслі шо не так. ПОДСКРІПТУМ. Внєшню і внутреню політіку нашого президента подержую і одобряю єдіногласно. Януковіча тоже подержую єдіногласно і нєпокобєлімо. Юлю тоже подержую, бо вона терпить від мужиків і знову возглавляє временноє правітєльство. І Яценюка подержую, бо коли він говорить, так це просто сєняізвєрженіє, а вони його блокірують, і це вже не Верховна Рада, а блокадний Сєнінград. Не підписуюся даже псевдонімом, бо не дурна. _____________________________ Від редакції. В листі нашої дописувачки ми не змінили анічогісінько, лише розставили «знаки спотикання». из: http://www.4post.com.ua/politics/112944.html
Ответ: ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ Один из комментов к этой "статье" (из ссылочки в первом посту) дословно "...текст ентот - оно канєшно майачня полная бєзусловно тіпа із претензієй на орігєнальность, но на самам дєлє болєє чєм УБОГО, уважаєма редакціє! зніміть цю хєрню бо я вас перестану читати, єто же нєвазможна видержать шоби такіє тєксти ставілі в сєрйознам ізданіі коім ви безаперечна івляєтєсь..." (пєрєпєл 24.10.2008, 08:58)
Ответ: ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ Наглый фуфел. Попытка впарить некачественный новодел за "копанину", себто аутентику. Но читать прикольно. З.Ы. Не эта ли разновидность мовы фофудьей называется?
Ответ: ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ Силился прочитать ...понимаю язык - но тут оказался безсилен! - камрады! помогите - о чём какбы речь?! (тоесть могу даже ответить на мове - только ...незнаю что! и ...клава рускоязычная) Даю "пачечку соли" - переводчику