ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем CSI, 29 жов 2008.

1. CSI

CSI Gefreiter

Повідомлення:
    182
    Адреса:
    Київ
    смЭшно и сташньЭнько....

ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ

23 жовтня 2008, 15:35

Обращаюся до вас не на бандеровськом, а на родному руском язикє, а потому дуже прошу мені мой язик не справлять, а только, як буде в мене недостача знаків спотикання, то розставить недостающі зап’яті, точки й вопросительні знаки, бо єслі будете мінять мені наш родной рускій язик на руховський, то з вашої сторони ето буде некрасіво й неінтілігентно, бо Януковіч каже, шо від украйнського язика діти плачуть, і правільно сказав уважаємий Табачнік Д. – на руском язику можна написать усьо, що заманеться, а на украйнському не напишеш ні войни, ні миру, ні ідіота, ні записок самашечого, ні других видающих проізвєдєній, так шо уважаємому Табачніку Д. всі карти в руки, даже крапльоні, а я до цього дойшла своєю головою і вже давно одказалася од украйнського, ще при совєтах, тоїсть ще до совєтів Табачніка Д., і січас я прорвалася благодаря рускому язику до мирової культури і чуствую себе увєрєно й чудесно, пошті так само, как тогда, когда була членом товаріщеського суду при нашем жекє.

Уважаєма редакція, вам, канєшно, інтересно, чого це я рішила до вас написать, так я скажу, що винудів мене мій плем’яник Вітька, Вєркін синок, бо сестра моя Вєрка поїхала до лагеря на свіданіє со своєю організованой преступністю, добра б йому не було, а свою малолєтню мафію Вітьку оп’ять оставила на моїй шеї й на моїх нервах, на яких Вітька грає, как той Поганіні, когда ото приходить со школи, не Поганіні, а Вітька, й варняка таке, шо розстрілять мало – «у мене на Ганьку Герман рейтинг піднявся, показать?», как і брата його, Вовку, розстрілять мало, которий іщо при старом режимі варнякав – «хто в Бога вірує, ратуйте, а хто ж таку нам кучму дав?», – ах ти гоп-позиція, кажу йому, гдє ти таке услишав, спрашую, а воно, бандіт малолєтній, каже – у школі ізучали, Іван Петрович Котляревський написав, «Енеїда» називається, покажи, требую, а воно, оказується, так у кніжкє й написано, он ще когда, оказується, гоп-позиція в наступ протів власті перейшла, і тепер так мені Ющенка жалко, бо він усьо врем’я хоче, штоб било лучше, а йому не дають і грубі палки в реформи вставляють, і когда він іщо прімєр-міністром був, іздівалися, палки вставляли, і каждая палка – ето не просто палка, а огромний дрин, а він терпить і всєм довіряє, Зінченка назначив, а той підвів, Червоненка назначив, а той підвів, Порошенка назначив, а той підвів, Януковіча назначив, а той підвів, Юлька вопше моду завела – президентську кров пйот, как ото алкаш, пйот, та ще й похмеляється, нікому довірять ніззя, радіо уключиш – тільки й слишно «фонд держлайна», «фонд держлайна», це вони так обзиваються, провоцірують, а він терпить, но єсть коло нього хароші парні, один такой красівий, такой інтілігентний став, як ото з бакенбардів борідку зробив, і Льоня Черновецький, такой прєданий, я б за ето даже уліцу Банкову на Правексбанкову переіменувала, чесне слово, но кажуть, правда ілі нєт, такой указ у другому чтєніі уже був ратіфіцірован, і коло Януковіча єсть інтілігентні парні, так ті вопше ні словечка на бандеровськом язикє не скажуть, а єслі й скажуть, то потому только, шоб Америка не причепилася з сіоністами разом, іщо єсть коло нього один прєданий парєнь, отой Табачнік Д., так його бандеровці були з’їли і він пішов в отставку, махнув рукою, вздохнув і так і сказав – «отставка больше, чєм жизнь», а такой хароший, такой інтілігентний пилєглот, різні язики знає, но бандеровці з’їли і він тепер только депутат при Януковичі, такой серйозний, нікогда не всміхнеться, ну й правильно, бо кому всміхаться, коли кругом враги, только з Москви й можна безопасних совєтніков брать, як ото був Падловський і другі, напрімєр, Мурат, бо не Глєбом єдіним, а я вам січас об’ясню, шо таке недемократичні сили, – ето бивші руководителі, которі не стали на путь ісправлєнія, бо смотрітє, скоко бивших, шо коло Кучми, як ото Підрахуй, крутилися, вже демократичні сили, і Луценко, який кульгав на лєву ногу, а тоді сдєлал правий поворот, уже демократична сила, бо главне – воврем’я стати на путь ісправлєнія, я про все це знаю од сусіда, він работає на уліце Владімірській, у 33-му номері, так там у них вопше всі давно стали на путь ісправлєнія, сусід каже – єслі даже якийсь наш руководитель вдруг на високій должності в Москві окажеться, теж не страшно – вони нам своїх підсилають, а тоді нехай наш у них поработає, виходить як обмін, а хто від того виграє – сусід каже, віллами по воді писано, я розумію так – і в їхніх руководителів вілли не пропадуть, і в наших.

Уважаєма редакція, шоб ви чого не подумали, так я болію за три команди – і за «Днєпр», і за «Шахтьора», і за «Дінамо», хай только заплатять харошу пенсію, ви там скажіть.

Ізвініть, єслі шо не так.

ПОДСКРІПТУМ. Внєшню і внутреню політіку нашого президента подержую і одобряю єдіногласно. Януковіча тоже подержую єдіногласно і нєпокобєлімо. Юлю тоже подержую, бо вона терпить від мужиків і знову возглавляє временноє правітєльство. І Яценюка подержую, бо коли він говорить, так це просто сєняізвєрженіє, а вони його блокірують, і це вже не Верховна Рада, а блокадний Сєнінград.

Не підписуюся даже псевдонімом, бо не дурна.

из: http://www.4post.com.ua/politics/112944.html

:D:eek:

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 21 шт.)
      Нові тактичні кросівки. Матеріал - натуральна шкіра. Вставки - міцна 3D сітка. В середині - високояк...
      1750 грн.
    2. Летние кеды кроссовки в уставном пиксельном камуфляже. Лёгкие, с простой надёжной шнуровкой. Размер...
      100 грн.
    3. Кросівки трекінгові літні Grisport Кросівки чоловічі трекінгові літні Grisport Оригінал! 14705v12 Як...
      3450 грн.
    4. Трекінгові кросівки Terrex AX4 Hiking,олива. Черевики adidas TERREX Terrex AX4 Черевики із колекції...
      3200 грн.
    5. Описание с сайта производителя https://www.merrell.com/IT/en_IT/siren-sport-3-gore-tex/47620W.html?d...
      3500 грн.
  3. Dzinters

Dzinters Человек с предикатами

Повідомлення:
    1.720
    Адреса:
    192.168.0.1
    Ответ: ПІСЬМО В РЕДАКЦІЮ

Ниасилил. Такой сабже не могу дочитать до конца

4. pobeditel

pobeditel General-major

Повідомлення:
    5.592
    Адреса:
    Сады Семирамиды

ОЯЕБУ+111! ПЫЩ1ПЫЩ1ПЫЩ1:D:D:D

5. lands

lands Obergefreiter

Повідомлення:
    357
    Адреса:
    Места не столь отдаленые

Опишите кто нибудь в двух словах вчемкакбесоль

6. Adi

Adi Oberleutnant

Повідомлення:
    1.639
    Адреса:
    △ м.Харків ✙ УКРАЇНА △

Один из комментов к этой "статье" (из ссылочки в первом посту):D:D:D дословно "...текст ентот - оно канєшно майачня полная бєзусловно тіпа із претензієй на орігєнальность, но на самам дєлє болєє чєм УБОГО, уважаєма редакціє! зніміть цю хєрню бо я вас перестану читати, єто же нєвазможна видержать шоби такіє тєксти ставілі в сєрйознам ізданіі коім ви безаперечна івляєтєсь..." :smile_6:(пєрєпєл 24.10.2008, 08:58):smile_6:

7. Swarog

Swarog Oberst

Повідомлення:
    4.077
    Адреса:
    Киев, Украина

+1.

8. dr.Hebbels

dr.Hebbels Feldwebel

Повідомлення:
    556
    Адреса:
    я вернувся домів

Наглый фуфел.
    Попытка впарить некачественный новодел за "копанину", себто аутентику.
    Но читать прикольно.
    З.Ы. Не эта ли разновидность мовы фофудьей называется?

9. Kestner

Kestner Oberleutnant

Повідомлення:
    2.971
    Адреса:
    Россия, Москва

Силился прочитать ...понимаю язык - но тут оказался безсилен! - камрады! помогите - о чём какбы речь?! (тоесть могу даже ответить на мове - только ...незнаю что! и ...клава рускоязычная):D
    Даю "пачечку соли" - переводчику