Думаю,что булава.Были похожие https://ru.wikipedia.org/wiki/Булава#/media/Файл:Mace_Head_MET_vs1987_394_234.jpg
Вітаю. Датували як булаву пізнього бронзового віку. Саме цікавіше в цій історії, що я її знайшов декілька років тому і не придав ції знахідці уваги вона лежала разом з іншим хламом в ящику, на днях вирішив помити це все і звернув увагу що щось цікаве. Так що камради треба хлам тоже нести додому іноді бувають такі сюрпризи
Вітаю! Дружня порада - якщо сподіваєтесь на змістовну відповідь, слід додавати більше інформації. Вага, розміри, матеріал, сопутні знахідки, регіон знахідки. Цікаво, а хто датував цей предмет добою пізньої бронзи? З повагою.
Вітаю камрад. Я знаю за інформативні фото, не став спочатку робити бо думав щось від сільгос техніки, але зараз можна і зробити. Завтра додам при денному світлі. Допомогли на сусідньому ресурсі З повагою
Втаю! Подивився на паралельному, там щє той "Спец" Вам визначів. Попросить в цього "спеца" навести аналоги по періоду пізньої бронзи з наукової ліератури. Який матерiал предмета? З повагою.