Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Piratech Kraken Crossbar Lock Knife Magnetic BB Titanium (3.2" Satin S90V) K01 Kraken – це преміальний ніж, натхнений морськими легендами, який поєднує інженерні інновації та стильний дизайн. Ніж намагається поєднати в собі найкраще від хай-енд ножів Кріс-Ріва та Бенчмейд Озборн. Клинок форми Reverse tanto з S90V забезпечує чудову різучість і точність, а механізм на магнітах дозволяє відкривати ніж без жодних видимих гвинтів, що робить його вражаюче плавним і простим в обслуговуванні. Рукоять з матового титану з магнітними накладками дозволяє легко змінювати дизайн або чистити ніж. Завдяки продуманій збірці, гарному балансу та унікальній механіці, Kraken – це ідеальний вибір для колекціонерів і тих, хто шукає стильний і практичний ніж для щоденного використання, а також це механіка яку варто спробувати хоч раз. Ніж в стані нового (є потертість на плашці), оригінал, в повному комплекті, привезений з США Загальна довжина: 225 мм; Довжина клинку: 83 мм; Товщина клинку: 3,5 мм; Механізм відкриття, замок: Crossbar Lock; Сталь: S90V; Покриття/обробка леза: Satin; Матеріал руків’я: Титан; Кліпса Магнітна, 1-позиційна; Країна походження: Китай; Вага: 120 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Microtech LUDT Gen III Natural Clear Tanto Benchmade 940BK-03 Osborne Magnacut Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.