Складний ніж Piratech Kraken CPM-S90V

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 24 січ 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    461
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Piratech Kraken Crossbar Lock Knife Magnetic BB Titanium (3.2" Satin S90V) K01

Kraken – це преміальний ніж, натхнений морськими легендами, який поєднує інженерні інновації та стильний дизайн. Ніж намагається поєднати в собі найкраще від хай-енд ножів Кріс-Ріва та Бенчмейд Озборн. Клинок форми Reverse tanto з S90V забезпечує чудову різучість і точність, а механізм на магнітах дозволяє відкривати ніж без жодних видимих гвинтів, що робить його вражаюче плавним і простим в обслуговуванні. Рукоять з матового титану з магнітними накладками дозволяє легко змінювати дизайн або чистити ніж. Завдяки продуманій збірці, гарному балансу та унікальній механіці, Kraken – це ідеальний вибір для колекціонерів і тих, хто шукає стильний і практичний ніж для щоденного використання, а також це механіка яку варто спробувати хоч раз.

Ніж в стані нового (є потертість на плашці), оригінал, в повному комплекті, привезений з США

Загальна довжина: 225 мм;
    Довжина клинку: 83 мм;
    Товщина клинку: 3,5 мм;
    Механізм відкриття, замок: Crossbar Lock;
    Сталь: S90V;
    Покриття/обробка леза: Satin;
    Матеріал руків’я: Титан;
    Кліпса Магнітна, 1-позиційна;
    Країна походження: Китай;
    Вага: 120 г.

Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП!

Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм

Мої інші теми:
    Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard
    Microtech LUDT Gen III Natural Clear Tanto
    Benchmade 940BK-03 Osborne Magnacut
    Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN
    DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner

Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium
    Cold Steel Recon Tanto SK-5
    Cold Steel SRK SK-5
    Cold Steel SRK Compact SK-5

IMG_8011.JPG
    IMG_8012.jpg IMG_8013.jpg IMG_8014.JPG IMG_8015.JPG IMG_8016.jpg IMG_8017.jpg IMG_8018.jpg IMG_8019.JPG IMG_8048.JPG IMG_8049.JPG IMG_8050.jpg IMG_8051.jpg

Останнє редагування: 1 тра 2025
    XdragonflyX та Isangrim подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Ніж для туризму,риболовлі,полювання та походів в класичному виконані . Незважаючи на свою назву, «Ол...
      299 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Тактический нож SOG Provider FX Тактический нож SOG Provider FX - это надежный инструмент, созданны...
      449 грн.
    3. Сім орегіональних ножів kershaw. Придбані в США. Всі в робочому стані. Без гнутості, тріщин і тд. Н...
      4400 грн.
    4. (в наявності 50 шт.)
      Технічні характеристики: · Габаритні розміри: довжина – 312 мм; · Маса: 0,130 кг; · Мате...
      550 грн.
    5. Товар новый , ручной работы В комплекте идет ТОЛЬКО сам нож и кожаный чехол * Общая длинна в разложе...
      888 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    461
    Резерв

4. Продавец gbpgl

gbpgl Feldwebel

Повідомлення:
    461
    Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу.
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.