Продам хороший Марсовський пін,який ще 11місяців на гарантії і з яким зроблено не більше 10-ти виходів на коп. Пінпоінтер має 3 режими пошуку: мелодія, вібрація, мелодія з вібрацією. Повністю справний в ремонті не був...Більше інформації про пін і тести на чутливість шукайте в неті... P. S. З недоліків лише те, що кріплення на пояс частково поламане(думаю це виліковне) Ціна 1999грн
Поки що можу запропонувати халявну доставку...,а там поживем-побачим, тим більше, що долар до низу, щось не дуже збирається)
Пін в резерві на іншому форумі,правда в мене тепер немає доступу до нього (модератор "видалив мене з поля" за торгівлю без погодженням з адміністрацією) Мій тел.0936969888 з пов
Вибачте, але було вже і 1800 і майже 1900...Ціна 2000 оскільки ще докупив кобуру до піна. P. S. Продажа не смішна!!! З повагою
Я навіть не знаю, як Вам пообіцяти, бо пін зараз в резерві на іншому форумі(чекаю на кобуру,як вона прийде десь у вівторок), то буду відсилати резервісту, якщо він не передумає до цього часу, а Ви тоді будете наступним... З повагою
Пін знімаю з продажу!!! Колега взяв на декілька днів попробувати,можливо залишить собі...Вибачайте з повагою