Доброго всім здоров'я. Продам свій перевірений і надійний пін, який вважаю одним з найкращих в даному ціновому сегменті. Причина продажу - перехожу на дорожчий варіант. Технічні характеристики можна найти в неті або в темі виробника. Недоліки тільки косметичні (царапини) також спочатку виробник прикручував "голову" до ручки - шурупчиками і від активного користування пластик, навколо отвору під шуруп, давав тріщини. Цей недолік було усунуто правильним двокомпонентним клеєм (з тих що по дорожче) і це тільки збільшило запас надійності. Не секрет, що тумблер для вмикання піну буде надійніший і довговічніший за будь яку кнопку, в авторському варіанті він був але китайський, це я також виправив замінивши його на надійний новий (радянський запас) варіант. Методом проб - дійшов до висновку що пластикова кабура (мій хендмейд) надійний варіант для носіння + трохи зчищає прилипшу землю. Жодних глюків в приборі з часом так і не з'явилось, хорошої батарейки (крони) точно вистачить більш ніж на сезон дуже активного копу. Моя хотілка -430грн. за все. Кобура окремо не продається, її можна самому зробити за допомогою будівельного фену та шматка пластикової труби
Народ! Пін і справді хороший, та й з чохлом повозився поки надав йому правильної форми. Дуже практичний! Беріть, бо потрібно трохи відбити суму за новий. Остання пропозиція 360грн.