Яким чином можна придбати "травмат" в інеті, наприклад, з цього ж сайту, маючи на руках корінець ? З повагою.
Шукаєте на нашому форумі продавця того спецзасобу ,який Вам цікавить ,зв"язуєтеся з ним через переписку в Л.С. ,домовляєтеся де і як будете переоформляти предмет (звісно що в дозвільній) .Ну от і все .Все геніальне - просто. З повагою .
Пан Ефор показав Вам наглядний приклад . Переоформлення вогнепальноі та травматичноі зброі у зв"зку із зміною власника відбувається виключно при безпосередній участі продавця і покупця .Ніхто Вам такого, перебуваючи "в здравом рассудкє" поштою не перешле.
Даже не в здравом уме, если продавец что-то вышлет, присутствие покупателя при переоформлении в разрешительной системе обязательно (по месту регистрации травмата). Можно попросить продавца сдать свой девайс в оружейный магазин в своем городе на комиссию, а вы купите его там, заплатив сверху комиссионные магазину, но 99,999999%, что магазин тоже ничего и никуда не вышлет. И кстати, профильная тема по вашему вопросу здесь: Травматическое и газовое оружие
Мене цікавить порядок придбання травматичної збої, не у магазині. Порядок, саме порядок (процедуру) мені потрібно знати. А коментарі з приводу пересилу поштою чи ваші комрад deserter коментарі де і кому треба виступати залиште при собі.
І доречі дана тема знаходиться у розділі Продам послевоенные вещи а я нічого не продаю, я консультуюсь. З повагою
Для початку спробуйте правильно формулювати питання. Зв'язуєтеся з продавцем (через зворотний зв'язок форуму або через телефонний зв'язок) і купуєте. А де? В інеті чи на ринку? Дивиться відповіді вище. Придбати зброю або продати її можна лише за наявності спеціального дозволу, що видається дозвільною системою при МВС України. Вогнепальна, холодна, пневматична зброя має здаватися на комісійний продаж громадянами або представниками організацій тільки за направленням органів внутрішніх справ і за документами, які засвідчують особу. Після одержання органами внутрішніх справ повідомлення з магазину про реалізацію зброї остання знімається з обліку. Що ще цікавить? Можу надати форму направлення на реалізацію зброї чи спеціальних засобів. Штамп органу внутрішніх справ вих. номер і дата НАПРАВЛЕННЯ Видано _____________________________________________________ (найменування організації, місцезнаходження, прізвище та ініціали ___________________________________________________________ власника зброї, газових пістолетів і револьверів, місце проживання, телефон) ____________________________________________________________, який має дозвіл N __________, виданий __________________________ (найменування органу ____________________________________________________________ внутрішніх справ, який видав дозвіл на зберігання зброї, газових пістолетів і револьверів) для реалізації через спеціалізований магазин ____________________________________________________________ (марка, калібр, номер) Про реалізацію вказаної зброї та спеціальних засобів прошу повідомити ____________________________________________________________ (прізвище та ініціали власника зброї, газових пістолетів і револьверів) і ____________________________________________________________ (найменування органу внутрішніх справ) по телефону __________________________________________________ (номер телефону) Начальник ___________________________________________________ (найменування органу внутрішніх справ) ____________________________________________________________ Примітка. Направлення на комісійний продаж видається власникові зброї чи спеціальних засобів або особам, які діють від його імені. За тему вибачайте, може й так.
Уся загвоздка в тому що у дозвільній мені видали "зелений корінець" з вказівками купувати саме у магазині. Ну а вже після принести його заповненим і на основі нього видадуть посвідчення чи щось типу того. Консультують у даному закладі вкрай не охоче, таке враження що я їм щов винен... Промоніторивши ціни дійшов висновку що на сайті ціна значно нижча від магазинної. Тому і консультуюсь який саме порядок купівлі її "з рук", законну, маючи тільки корінець а не дозвіл. Можливо питання формулюю криво-боко, тому що не знаю усіх тонкощів і грубощів даної теми. З повагою.
У продавця б / у травмата - фізичної особи для продажу повинно бути на руках направлення на продаж. На практиці, у нього може і не бути його, коли він виставляє зброю на продаж. Можливо це просто його намір продати. Припустимо, ви прийшли з ним до угоди, і готові поїхати до нього в інше місто, забрати. Він іде в дозвільну систему, і бере направлення на продаж. Це може зайняти один день, а може і тиждень. Як підпишуть. Після того, як у продавця є направлення на продаж, ви можете їхати до нього. Далі з оригіналом дозволу на придбання (зеленка, діє 6 місяців) і паспортом, разом з ним в дозвільну (або в магазин на комісію). Платіть збори в дозвільній (комісію у магазині) і вам переоформлюють (роблять відмітку, списують з обліку у дозвільній продавця). На руках після цього у вас залишається травмат + перша частина дозволу на придбання з відміткою. Ії та довідку про відстріл (3 патрони у вашому місті або у будь якому місті України, де є центр) в десятиденний термін здаєте в дозвільну свого міста. Далі чекаєте і отримуйте дозвіл на зброю. Через три роки продовження. Якось так, для розуміння процедури.