Підкажіть напрямок думок

Тема у розділі 'Де копати?', створена користувачем Mel19, 13 бер 2015.

1. Mel19

Mel19 Oberschütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    L'viv, Ukraine
    Ситуація наступна, друзі. Знайшли місце с залишками споруд, трохи хламу і все таке, але є одне але) На жодних мапах, шо я дививсі немає там геть нічого...але знайдене це(фото з вікі бо я то не фоткав на місці):[​IMG]
    (але одношийковий), та ось це:[​IMG]
    говорять нам про то, шо туди була проведена електромережа,отже це були споруди з підключенням до мережі міста..гільзи там датуються передвоєними роками..отже в мене є лише одна підозра, шо там була війскова частина десь до початку вітчизняної війни, інакше чого б не нанести це на мапу, я вірно думаю?
    Питання: де шукати карти на яких, це могло б бути, або в якому напрямку шукати теоретичну частину, бо дуже вже цікаво дізнатися шо там було, тим паче шо, це на околоці м.Києва.
    Буду вдячний за допомогу.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Характеристики: Характеристики: Матеріал: 3Cr13 спеціальна сталь + нейлонова мотузка Розмір: 260 мм...
      350 грн.
    3. Матеріал: пластик / всередині наповнювач Розмір зовнішній: 13 см x 8.8 см x 3,8 см. Розмір внутрішні...
      120 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    5. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
  2. Mel19

Mel19 Oberschütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    L'viv, Ukraine
    Конкретніше північно-західна частина Києва в трикутнику Романівка-Біличі(Коцюбинське)-Петропавлівська Борщагівка..десь 1920-1940 роки.

3. Walli

Walli Stabsgefreiter

Повідомлення:
    129
    Адреса:
    г.Киев
    Слыхал про воинскую часть в тех краях, вроде в районе Коцюбинского, только номер части не помню. Мое мнение такое:Эта часть,с большой вероятностью просуществовала до начала войны, и скорее всего это "підрозділ забезпечення" КИУР. по моей памяти, где то были донесения о бомбовых ударах по частям в 41, в них попробуй посмотри, порыскай в немецкой аэрофотосъемке.

4. Mel19

Mel19 Oberschütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    L'viv, Ukraine
    Теж думаю, шо то було забезпечення. А де подивитися донесення чи аерофотозйомку, не підкажеш?

Николай-01 подобається це.