Ситуація наступна, друзі. Знайшли місце с залишками споруд, трохи хламу і все таке, але є одне але) На жодних мапах, шо я дививсі немає там геть нічого...але знайдене це(фото з вікі бо я то не фоткав на місці): (але одношийковий), та ось це: говорять нам про то, шо туди була проведена електромережа,отже це були споруди з підключенням до мережі міста..гільзи там датуються передвоєними роками..отже в мене є лише одна підозра, шо там була війскова частина десь до початку вітчизняної війни, інакше чого б не нанести це на мапу, я вірно думаю? Питання: де шукати карти на яких, це могло б бути, або в якому напрямку шукати теоретичну частину, бо дуже вже цікаво дізнатися шо там було, тим паче шо, це на околоці м.Києва. Буду вдячний за допомогу.
Конкретніше північно-західна частина Києва в трикутнику Романівка-Біличі(Коцюбинське)-Петропавлівська Борщагівка..десь 1920-1940 роки.
Слыхал про воинскую часть в тех краях, вроде в районе Коцюбинского, только номер части не помню. Мое мнение такое:Эта часть,с большой вероятностью просуществовала до начала войны, и скорее всего это "підрозділ забезпечення" КИУР. по моей памяти, где то были донесения о бомбовых ударах по частям в 41, в них попробуй посмотри, порыскай в немецкой аэрофотосъемке.