Думка продать ЗИС3 (76.2мм.), хотілось би прицінитись. Збірна солянка, ясне діло, але все в оригіналі! Все крутиться і панорама герца в робочому стані! Ствол знешкоджений десь на 80% (прорізан був у 6 місцях. На початку та в кінці уварені 10мм. пластини довжиною 35см. та через весь ствол, та між цими пластинами 20мм прут в 6 містцях проварений через весь ствол). Постріл робиться із багаторазових самоточенних гільз (5шт.). Пороху придам чимало. так пострілів на 200. Постріл відео викладу пізніш. Але стріляти без відкритого рота- це майже не можливо! Все що чув на реконструкціях- то були пітарди! Стан на 5 можливо з мінусом (як придивитись то сип ржавчини таки є).
Есть в Звенигородском районе с.Шампань, там два брата держат собственый музей, посмотрите в сети музей-шампань позвоните им, может заинтересуються.
Звук ясне діло через відео не почуєте справжній, але добавлю що листя з деяток метрів попереду і метра три побоках від дульного тормозу облітає з дерев!
Я так зрозумів що 10000 це чимало. Але розумію і те що такі речі з кожним днем тільки здорожчують. Те що було- вже куплено. Те що "зверху" лежало, вже викопано і востановлено. Що для цінителів лишилось? Думаю що тільки одне- "чимала" ціна. Я не прав?