Доброго здоров'я, від 300 грн можна ставити на аукціон реально за 500 грн може перевалити, стан непоганий. З Повагою.
Доброго здоров‘я! «Промокашки» завжди більше цінувались, оскільки значно рідше зустрічаються, а тому схиляюсь до вартості 1200+ грн.
Будь ласка, дайте посилання на продаж піхотника-«промокашки» у відмінному стані за 1200 грн., давно планував поповнити таким колекцію
А что самому в лом искать да.Пехотник в серебре - «VIOLITY» Auction & Antiques...Знак пехотник штурмовик вермахт - «VIOLITY» Auction & Antiques
Похоже Пех Штурм контррельеф Юнкер. Цена 500-1100 как повезёт... Высказал лишь свое мнение. Продажа и цена на Ваше усмотрение.
Шановний, щось не пригадую, щоб ми з Вами на брудершафт пили, а тому попрошу мені не тикати! По-вашому, згідно Ваших посилань - це «отличное состояние»!? Перше посилання хоч на «промокашку», але без шпильки і в посередньому копаному стані; друге посилання взагалі ні до чого - не «промокашка», з відламаним зачіпом для шпильки, а щодо загального стану я взагалі промовчу!... За свої слова потрібно відповідати, а я тому у Вас просив дати відповідне посилання, бо добре знав, що «промокашку» в «отличном состоянии» за 1200 грн. Ви навіть в теперішніх реаліях не знайдете!)