Петиції до Президента і Кабміну (релоад)

Тема у розділі 'Аксесуари для зброї', створена користувачем alexkils_83, 6 вер 2018.

1. Продавец alexkils_83

alexkils_83 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Харків
    Вже просив підписати петицію до Президента, та ще додав таку ж до Кабміну (може трохи ефективніше буде, якщо одразу з різних боків турбувати).

Тож, усіх, кому потрібен Релоад нарізних, прошу зареєструватися і підтримати дві ідентичні петиції до Президента і Кабміну.

https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1859

https://petition.president.gov.ua/petition/46580

Модераторів прошу не видаляти тему, буду розміщувати в усіх розділах для залучення максимальної кількості осіб.

X55 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Магнітне кріплення​ Стан: Новий Колір: Чорний Виробник: Magorui Країна виробник: Китай Магнітн...
      890 грн.
    2. Паучер для 2х магазинов ТТ от фирмы ata gear
      1000 грн.
    3. (в наявності 8 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      790 грн.
    4. Предложу саундмодератор МР-38 калибра 9 мм. Состояние новое. Произведено украинским оружейным предпр...
      4600 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Кавер на глушник. Легкий, міцний, вологонепроникливий. Чохол зроблений із термостійкої тканини. До...
      290 грн.
  3. Efor

Efor General-major Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    9.422
    Адреса:
    Скіфія
    Та похYYYYYYYYй і президенту і кабміну на наші петиції якщо Ви досі цього не зрозуміли. Це галіма імітація демократії. Не тратьте ні свій час ні людей.

FoxMulder подобається це.
  4. Продавец alexkils_83

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Харків
    То давайте не будемо навіть намагатися щось робити?
    Особисто я не згоден, а Ви вирішуйте самі.

5. Efor

Повідомлення:
    9.422
    Адреса:
    Скіфія
    Ви самі відповіли - "робити". Ккд петицій 0.

FoxMulder подобається це.
  6. Продавец alexkils_83

Повідомлення:
    714
    Адреса:
    Харків
    Судячи з активності спільноти, Релоад не надто і потрібен, якщо ліньки витратити три хвилини на реєстрацію і підтримку.
    Отака у Вас (спільноти) громадська позиція: буду всіх критикувати, а сам робити нічого буду, навіть у підтримку чиїхось ініціатив.

7. Efor

Повідомлення:
    9.422
    Адреса:
    Скіфія
    Просто камради вже не раз "підписувались" під петиціями і результат був нульовий.
    Всі розуміють очевидні речі.
    Тут адекватні люди які намагаються двічі не наступати на одні і ті ж граблі.
    І не потрібно нашу райбертівську спільноту ображати в пасивності. Добра камради зробили ой як багато.
    Хотілось би вірити, що і Ви не бот, який хоче направити людську енергію в "пусте" русло.