Колего по цеху .. розумієте копаю трошки давніше і (байки ) нескладаю .. якось так неохота....... згадувати російський корабель
Вам люди підказують які також в темі не з вчорашнього дня і щось трохи розуміють. Пакетики від презервативів в лісі теж попадають на пів штика і це не значить що вони періоду КР. Тому його міг загубити любий грибник чи турист і те що ви його викопвли нема сумніву. А якщо хочете оцінки то 10 грн і продаватимете довго. Якось так. І посилати тут нікого не потрібно бо можна і самому сходити в тому ж напрямку. Майте повагу.
Можете туди самі піти. Який ви мені колега після цього? І те що ви копаєте не робить вас знавцем по якійсь спеціалізації. Ніякого відношення цей виріб не має ні до псв ні до дсв. Ціна символічна.
Хто його загубив, байкер, рокер, турист чи копач то не так важливо. Те, що виріб сучасний - факт, навіть не обговорюється.
Та я не спорю і прислухаюсь до думки людей ..яж не стверджую що це перстень іменно ПСВ .. яж написав знайдено по ПСВ .іхто його загубив жз..І принаймі необзиваю чужі речі гімном .. і покищо нікого непосилав .. за кораблем .і повагу треба мати а необзивати чиїсь речі гімном ( якеб воно небуло старе чи сучасне )
Я нікого ще нікуди непосилав .. я тільки згадував .. корабель. сучасне значить сучасне .я не фахівець тому і спитав .чекав на адекватні відповіді ( які отримав ) в тому числі і від вас .. правда неприємно коли твою річ ( хай навіть сучасну ) обзивають гімном ..неприємно
Ув. ТС. В Ваших словах нет утверждения о принадлежности данного перстня ПСВ , войне, к Вам притензий нет. Нашли по периоду поиска, только и всего . С ув.
Ещё раз, ТС ,не утверждает!!! Что перстень принадлежит к ПСВ, он для определения и обратился за помощью. Ув. Форумчане, прочтите внимательно.
І вам доброго вечора ...проїхали ... А корабель най йде своїм курсом .туда йому дорога і тим собакам які колись були друзями і братами
Вибачте як що образив мій пост...алеж схожий....та й Свята ...треба бути поважним й не ображатись на жарти....