Можливо не правильно вибрав розділ - моїй знахідці до древності, як... Але цікавість перемогла. Знайшовся алюмінієвий перстень. Спочатку думав довоєнний польського виробництва (здається в дитинстві бачив такий у старих жінок), трохи промив і вилізло клеймо кирилицею: здається МКИЦ 20к. Останнє напевне ціна, тому перстень виробництво СССР, але цікаво б дізнатися приблизно якого періоду. Спробував шукати інформацію, але напевно не знаю як його правильно назвати російською - обручальное, венчальное? І можливо неправильно прочитав клеймо. Фото вийшло не дуже (прошу пробачення), але розмір можна уявити та і клеймо більш-менш читається.
Оскільки до кінця XIX століття алюміній в промислових масштабах не вироблявся - виставлення цього перстня в даному розділі виглядає по-блюзнірськи... А по предмету - радянське сміття, що не варте уваги. З повагою, GINDENBURG. Пи.Си. Ваші гарні знахідки ще попереду, ось їх і виставите наступний раз.
За те, що виставив не в тому розділі - я і сам розумію, просто іншого не знайшов. На рахунок радянського сміття: це мене якраз і зацікавило в якому періоді виготовлялося таке сміття - оскільки вказана ціна. А на рахунок гарних знахідок - радянські нас будуть переслідувати все майбутнє життя, і тому його прийдеться сприймати як обєктивну реальність.
Спасибо за заботу о чистоте господин санитарньій врач, но в перчатках работать на земле как-то не сподручно, а если не обрабатьівать землю то кое-кому придется кушать как в одном бородатом анекдоте про немцев : "Кто будет хорошо работаль - тот будет ест бельій булька, а кто будет пльохо работаль - тот будет ест, как ето по-вашему са.. са.. (в ответ все -сало). О найн салю..а.