Вітаю шановні. Лежать у мене ,ось такі переходи,до радіостанції,але до якої.Людина яка їх купувала,уже і сама не памʼятає,до якої.Та й їй, не до цього.Можливо, я і не правильно,називаю ці речі,я не спец. Можливо хто підскаже,як це все правильно називається і до чого. З повагою.
Великі 3 шт BNC to pl259 Велика 1 шт so239 to so239 Маленькі в пакеті роз'єми sma під обтиск (кабель rg58) Пігтейли: BNC to точно не можу сказати який розьєм Вроді так)
Дякую камради,що не пройшли мимо,і все пояснили. На рахунок,подарувати,я думаю так і буде,але все таки,звʼяжусь з хазяїном і уточню.Чи вони йому, дійсно уже не потрібні,це займе якийся час,бо у нього не завжди є звʼязок.
Пигтейлы скорее всего к радиостанциям Motorola серии DP4400/4600/4800, ну и дальше через эти переходники подключать выносную антенну типа паук https://www.google.com/search?q=антенна+паук&oq=&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBECMYJxjqAjIHCAAQRRixATIJCAEQIxgnGOoCMgkIAhAuGCcY6gIyCQgDECMYJxjqAjIJCAQQIxgnGOoCMgkIBRAjGCcY6gIyCQgGECMYJxjqAjIJCAcQIxgnGOoCMgkICBAjGCcY6gIyCQgJECMYJxjqAjIJCAoQIxgnGOoCMgkICxAjGCcY6gIyCQgMECMYJxjqAjIJCA0QIxgnGOoCMgkIDhAjGCcY6gLSAQYtMWowajeoAg-wAgHxBfFqM6AJMbAS&client=ms-android-xiaomi-terr1-rso2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 для работы из укрытия или блиндажа.
Пігтейли для підключення портативок Motorola серії DP4400/4600/4800 через сервісний роз'єм. Він знаходиться під задньою кришкою над акумулятором. Це спеціальний роз'єм, який використовується для підключення зовнішньої антени, вимірювальних приладів або для діагностики та налаштування радіостанції.