Приветствую камрады, решил я поставить вилку на пряжку, кто сталкивался с такой задачей, кроме как сточить один шпенёк на вилки вариантов никаких?
Не треба стачувати шпеньок, треба обточити просто по кругу, бо потім стержень буде коротким і не зможете заклепати. Навіть після обточки він все рівно буде трішки короткуватим, але заклепати якось можна буде.
Саме так. І то не факт що не буде короткуватим. Вони їх якось щільно зклепувати, щоб люфт був невеликим. Пару раз приходилось переклепувати, стержень завжди чомусь був короткуватим, доводиось трішки зжимати краї пряги, щоб можна було заклепати стержень. Спробуте спочатку приміряти, тоді буде видно...
А якщо зразу не сточувати шляпку осі. Якщо володієте навиками, то можна її склепати назад, тим самим зменшити її діаметр і трішки видовжити... потім вже обточити. Я б радив попробувати спочатку на цвяхах. Мене такий метод виручав в різних ситуаціях... но з пряжками діла я не мав.
Поставил вилку, осталось аккуратно расклепать и готово. Спасибо камраду Old Wainds за подарок в виде вилочки на пряжку.