Вітаю товариство! Пропонують мені ось таку річ, але я щось не впевнений в її оригінальності(хоча оригінальність гарантують) Раніше не зустрічав таких речей. Хотів би почути ваші відгуки про даний девайс дякую
Ответ: Печатка УСС Реплика 100%.Весчи почти столетнего засола Так не выглядят!Интересно,а чем гарантируют?Своей головой?Как по мне- закидон лоховской.
Ответ: Печатка УСС ЛЕсик привіт ні це дійсно не виглядає на ті часи навіть якщо вонопросиділо ці роки в шафі
Ответ: Печатка УСС Дякую за відповіді! Якщо відверто, то навіть не знаю з чого воно виготовлено, бачив лиш на фото! Я сам знаю що то троха за ново виглядає, але хотілось би знати що то таке і побачити якщо можна то ще десь! Знаю що продають такі речі тут, але з англійською не дружу http://www.drzvir.com/
Ответ: Печатка УСС Камерад...это реплика 100-процентная...Вы прогуляйтесь по музеям там поищите настоящих....думаю там люди --если вежливо обратитесь покажут... а по темме...(имхо!) 90 лет назад не было компютеров...как вы и сами догадываетесь...а это просто компютерныая изработка...по первой и второй все в ручную делалось--конечно и машинным способом тоже ..но очень грубовато выглядит... если купили-не жалейте а покажите всем друзьям и обьясните...а если не купили вежливо откажите....
Ответ: Печатка УСС Яка оригінальність? Це ж пресована синтетика, погляньте уважно на форму літер на аверсі і структуру матеріалу на реверсі.