Пневматична гвинтівка PCP EKOL Esp3450H 4.5мм Хороший стан! Повністю справна! Присутній приціл Discovery Optics VT-Z 3-12x44 AOE! Також присутній насос Zbroia max 310 bar! Додатково додаю мушку та цілик та дві захисних кришки на оптику! Накачується та тримає тиск до 150, якщо більше - стравлює біля показнику тиску. Під заміну резинки на запровочному штуцері! Приклад регулюється по довжині, щока регулюється по висоті! Hornet 0.62 - 250 м/с Слаг 0.87 - 215 м/с Ціна за комплект: 14500 грн! Також можливий продаж по окремості: Гвинтівка - 11000 Оптика - 2300 Насос - 3300
А так може бути…????))))) #Хороший стан! Повністю справна! ……………………………… Накачується та тримає тиск до 150, якщо більше - стравлює біля показнику тиску. Під заміну резинки на запровочному штуцері!#
Візуальний стан - хороший, течнічний також. По технічному стану є нюанс - який я вказав, в іншому там все добре. Чи на вашу думку я маю писати «стан поганий» тому що є один нюанс ? Я думаю що ні, резинки міняються, тим більше це стандартна процедура для всієї пневматики. Стосовно резинок на штуцері - навіть пояснювати не буду, я думаю ви самі розумієте що це максимальна дрібниця.