Пчак або пічак – традиційний національний ніж узбеків та уйгурів. Для пчака характерні широкий клинок з прямими спусками зведеними майже в “нуль”. Завдяки цьому пчак відмінно працює по м’ясу та овочам. Больстер пчака “гюльбанд” традиційно робиться з олова в відливається одразу на клинку. Але також є варіанти гюльбанда із мельхіора, латуні, срібла та інших металів. Пчак. Сталь клинка ШХ15, длина клинка 160мм, ширина 36 мм, толщина в обухе с 3.7 мм на клин.Сведен в ноль.Рукоять Платан чинара, твердое, теплое и не скользкое дерево. Цена 1495 грн вайбер и звонки . 0505648882 Есть еще несколько штук, скоро будут выложены
№3,№4,№5.-Загальна довжина – 254мм Довжина клинка – 133мм Товщина обуху – 2,5мм Сталь – 95х18 Матеріиали руків’я – кістка верблюда Країна виробник – Узбекістан
№6и№7 -Загальна довжина –294мм Довжина клинка – 160мм Товщина обуху – 3мм Сталь – ШХ15 Матеріиали руків’я – чинар
Фото плохие.Завтра попробую переснять.Если интересно пишите пожалуйста на вайбер или звоните, я весь день работаю далеко от ПК 0505648882
Можно еще резерв на № 2 и его описание? Очень хотелось бы какие-нибудь данные по стальке. С уважением!
с темным клинком сталь ШХ15 А СВЕТЛЫЙ НЕРЖАВКА 95х18, рукояти собраны идеально, я бы рекомендовал все таки нержавку, для кухни идеально и внешний вид будет отличный, на подарок женщине очень подходит. длина клинка темный 135мм нержавка 140мм.