Глушитель для ПКМ- полностью убирает вспышку при выстреле. материал сталь диаметр 38мм длинна210мм вес400г кл-во камер10
1.)Він безцінний, чи даруєте? 1.)Можна відео пострілу в темноті?....(не те, щоб я Вам не вірив, але при діаметрі 38мм. на довжину 210мм. НЕ ВІРЮ, що можна як Ви пишете:"полностью убирает вспышку при выстреле", патроном, 7,62х54 !!!!)... тим паче не одиночні а чергою по декілька пострілів.... З пов.
Доброго дня. 1700 грн. Так попрошу хлопців, при можливості відстріляють, по часу не зоорієнтую коли це буде. Якщо у вас ж можливість, можете протестувати самостійно
Да. Оплачиваете глушитель, отстреливаете. Если он не соответствует заявленным характеристикам / вас не устраивает- возвращаетесь глушитель, мы деньги
Ну вы даёте , мы тестируем , вам реклама - нам подарок!! С нас чумачечное видео с войны !! И все щастье !!!
Просто практична людина!!! (еврей це той хто тільки собі щось, як бєня стєкломойській) де й коли, Ви бачили еврея на війні, або з лопатою?....
Ахахахах видел видел) но не долго он там пробыл) просто мое мнение,нагло вот так выпрашивать вещь) тебе предложили купить ,проверить,а вдруг что не так, вернуть деньги) пойди на сделку,в любом случае получишь то, что должен)
Не згоден. на ПКМ - не для себе просять і не для того, щоб у страйкбол погратися.... (та й не випрошував він - пропонував тест в бойових умовах і рекламне відео з театру бойових дій....) Не думаю, що полум"ягасник, що не демаскує кулеметника, потрібен десь на мвд шному блокпості в тилу, що зшибає собі бабло і дає змогу тим хто не був ніразу на передку отримати собі УБД.... Думаю далі - годі писати, самі зрозумієте, про що маю на увазі.... З пов.
Так если ты был на передке( не факт) тебе все всем обязаны? Копи денюшку и покупай себе пламегас. Единственный правильный вариант. А не попрошайничай.