https://reibert.info/members/pavelvalereevich.39318/ Вітаю, замовили хлопці з ЗСУ через мене ( вже не один десяток купив їм) через лічку в камрада PavelValereevich штик ніж М7, в той же день оплатив , 25.03. продавець відписав в середу відправлю ..пройшла середа але виявилось що середа ця 05.04 щось я до кінця невїхав в хід подій ...продавець об 22.02 05.04. відписав поехоло... а хто і куди . Тепер я по ходу га@н перед пацанами , гроші взяв і кидок на довірі , мурижу завтраками
День добрий! Треба вже казати Артему щоб закрив усім особисті повідомлення, бо діла не буде. Дивлюсь що продавець часто на форумі… ігнорує ваші повідомлення?
лічка річ наче і необходні , купую через акуціон все , тут швидко назараз потрібно було, запросив Вас в переписку
Прочитав. Так як продаж через аукціон, то діло можна зрушити з місця. Цей лот на аукціоні не закритий? Створіть диспут і модератори допоможуть.
Даже если лот и закрытый модераторы могут его открыть и диспут создать если надо. У меня такое было когда покупатель просрочил срок оплаты лота, все закрылось. Через пару недель все же оплатил и списался с модератором чтобы с него штрафной бал сняли. И, о чудо, завершенный мной лот открыли заново чтобы я смог комиссию аукциона оплатить.
наче забрали лот, ( в смс "+" прийшов) в мене то тнт нема щоб відслідкувать. Притензій до продавця немаю, от як камрад який замовляв під ? .