сверлю ничего)))) воздух с дыркой будет))) в правилах вроде было что оценивать можно, продавать нельзя. можно сказать что вот в лесу нашел там и оставил, но фото сделал. интересуюсь, стоят они чего нибудь или нет) ну на всякий случай пусть они в лесу и будут а не дома, последствия могут быть печальные и именно тогда, когда меньше будешь того ожидать.
судячі з ави мабуть – це мессія. Спустився з небес З ПАТРОНАМИ!!!!! НА MP-40!!!!! (не плутати з 38) НАШЕЛ НА ГЕРМАНСКОМ ЧЕРДАКЕ!!!! а ви його статтею намагєтеся запужать! смішні.
Ну чого накинулись на чоловіка,може вони в оригінальній упакковці тих часів, а що багато хто бачив іх в оригіналі.
Місце, де бачив у лісі забув, і знайти не можу. Це обо"язково, тому що для статті про зберігання неважливо, де людина зберігає, під ліжком вдома, чи під дубом у лісі.
Вітаю, я навіть не можу уявити - якою захмарною може бути ціна на ці патри, якщо вони виявляться для Мавзера К-96 "дев"ятки"!
Я в земле лучшие находил, а здесь на немецком чердаке и в таком состоянии. Я так понял чердак без крыши? Даже наждачка не помогла.