Вітаю форумчан! На узбіччі лісової дороги вискочили такі речі. Такі обойми знаходив і раніше, але не з латунною прижимною планкою, а із залізною. Там ще клеймо є. Прошу визначення по ній + незрозумілий пиптик з різьбою що таке? Дякую всім за допомогу!
Вітаю! Здається мені, що "піптик" з цієї теми: https://lixmuseum.by/wp-content/uploads/2017/09/4-3-1.jpg, https://lixmuseum.by/wp-content/uploads/2017/09/4-2-1.jpg.
Дякую за версію, але він замалий для ухвату. Не відкриваються посилання, чи можна прикріпити картини сюди? Дякую.
Архимандрит афонский - дякую за допомогу, перевіряю завжди, в мене відкриваються... флегМАТ - вибачте, таке буває. На наступне: у таких випадках необхідно розмістити посилання на фото в пошуковий рядок Google і він знайде сайт, де воно розміщено.
Усім вельми вдячний за допомогу! Стосовно крайньої версії по пиптику - дуже може бути, там поруч лісник жив, мальовниче місце і ... засрано побутовим сміттям, як завжди.
...от чесно, мені здається що "пиптик" то не крОвать. там трохи не такІ... (але дивним чином здаЄться знайомим...)
Здається ще декому,бо загальними обрисами, збоку ,"пиптик" нагадує ручку ПП томпосона... Але не воно.
Коротше кажучи, вискочив учора ще такий же пиптик, покриття трохи збереглося. Знову обочина лісової дороги, кілометрів за 3 до попереднього, до колишнього найближчого житла кількасот метрів мінімум, але недалечко є щось на кшталт невеликого земляночного містечка. Показав цю штучку людині далекій від копу, то він одразу сказав про ліжко. Не знаю-не знаю, от і гадай тепер...
Доброго.Сомневаюсь что от кровати,там размеры побольше будут,а вот от печных уголков,тем более ранних советов,вполне может быть.
Шарик не от кровати. Обычно на кровать используют шарик с внутренней резьбой. Он накручивается как гайка на шпильки которые вставляются в быльца кровати. Так на много технологичнее,чем точить на на конце метровой шпильки шарик.
Ось серед болтиків та гаєчок відшукався такий же пиптик.А будильника я ще в дитинстві розкурочив,після того як він зламався