Вітаю, допоможіть будь ласка приблизно оцінити такі патрони, в пачці 50 шт (в гарному стані). В наявності до 50 пачок патронів
Вітаю. Перше, що приходить на ум, це така відповідь:- "коштує від 3 до 7 років". Але, я так розумію, річ йде про вартість у магазинах, то найдешевші імпортні патрони коштують біля 6 грн за штуку. В даному випадку річ йдеться про антикваріат, якому під 40 років, дряний порох і 30% осічок. Як на мене то навіть при ціні 3 грн, я би замислився, а варто купувати, чи ні. Колись, заради експеріменту, придбав пару пачом, відстріляв у тирі. Таке собі задоволення... Брав, по ціні десь пару гривень за штуку. Всім здоров"я, миру та злагоди
По 5 стоят.. Можно распулить даже окуратно и выставить на аукцион. Порох высыпать. Потом в бонус добавить.
Вітаю. Можете обгрунтувати свою оцінку? Додам, що Патрон Hornady кал. 22 LR масса пули 40 гр (2.6 г) в Ібісі коштує 296 грн за пачку. це 5,92 грн за патрон. Найдешевший FEDERAL AMERICAN EAGLE, 22LR, LRN, 40GR коштує у Стволі 188 грн за пачку, це 3,76 грн за патрон Яким чином старий радянський патрон може коштувати 5 грн? Можливо, як антикваріат? Але це дуже сумнівний аргумент. Про розпулення 50 пачок патронів і на аукціон, навіть улибнуло )) З повагою
Разрешение не у каждого есть. Так что про ибис забываем https://reibert.info/lots/mmg-pulki-5-6-mm.-22-lr.965768
Все так, але при оцінці ми виходимо з того, що Райберт, це не DarkNet, а так виходить, що FEDERAL AMERICAN EAGLE, 22LR, LRN, 40GR, який коштує у Стволі 188 грн за пачку, ми на Райберті оцінюємо у 900 грн, так, як дозвол е не у кожного? Вибачаюсь, як що написав зайвого
Морально і фізично застарілі спортивно-мисливські набої.Продайте без геморою знайомому з дозволом за 2-3грн./шт.
Покупал такие по 150 грн пачка. Из пачки процентов 15 осечек. Куча не самая приятная, хоть и пробовал их на разных мелкашках. В целом, это больше для плинкинга, для развлекухи.Дороже 120-150 грн за пачку, не вижу смысла платить
Це вже не патрони. Це сміття. Пару пострілів, потім осічка, потім слабкий постріл, куля застряла в стволі і починається геморой з вибиванням кулі шомполом. В мене було десяток пачок - викинув (точніше, переплавив на риболовні грузила). При нинішньому виборі якісних патронів, нафіга ці пригоди з вибиванням шомполом кожного третього-п'ятого патрона.